De leukste zwembandjes voor deze zomer

Samantha Lakker 30 jun 2018 De baby

The summer is around the corner! Dat betekent dat alle zwemkleding en zwembandjes weer van zolder mogen worden gehaald. Of je de bandjes nou gebruikt voor op het strand op jullie prachtige vakantiebestemming of gewoon in het zwembad. Dit zijn de vijf leukste zwembandjes.

De leukste zwembandjes

Veilig hoeft zeker niet saai te betekenen. Dus dat wordt lekker fijn rondspartelen in het zwembad. Want zeg nou zelf hoe lief zien onze koters er wel niet uit in zwembandjes.

Viva Flamingon

Bij een stylish mama hoort een stylish baby en met deze opblaasbare band steelt je baby absoluut de show in het water.


bol.com – 29,95

Net als Ariël

Het is best een duur grapje, maar zeker een goede opties als je dochter in de zomer jarig is. Met deze zeemeerminnenstaart is ze namelijk net Ariël. Wie wil dat nou niet?

bol.com – 65,99

UV in de zee

Dit is de perfecte optie voor ouders die liever geen wegwerpzwemluiers gebruiken. De zwemluiers van Swimpy, die overigens ook verkrijgbaar zijn als badpakje, zijn namelijk superfijn voor een kindje om in en buiten het water te spelen. Je dreumes wordt door het speciale materiaal ook nog eens beschermd tegen de zon.

bol.com – 21,75

Haaievinnensoep

Vind jouw kind zwembandjes niks? Probeer dan de Swimfin als drijfhulpje. Het ziet er heel erg stoer uit en helpt met balans en drijven in het water. De Swimfin is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

bol.com – 34,95

Puddle Jumper

Wat deze bandjes zo handig maakt is het feit dat het een combinatie van een zwemvest en zwembandjes is. Extra veilig dus.

zwembandjes
bol.com – 22,95

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
De leukste zwembandjes voor deze zomer
Sluiten