Deze vader deed zelf een zwangerschapsfotoshoot en het internet ging los

Sterre Touw 15 dec 2017 De papa

Een fotoshoot tijdens je zwangerschap is een prachtige manier om een van de bijzonderste momenten in je leven vast te leggen. Maar wat dacht je van de papa? Waarom zou de moeder alleen mogen shinen’? Bijna-vader Nick Roberts vond dat ook en besloot een eigen zwangerschapsfotoshoot te doen. 

Nick en zijn beste vriend Stephen Cwiok uit Boston bedachten een leuk alternatief om de zwangerschap van Nick’s vriendin Brianna te vieren. Geen fotoshoot van mama’s groeiende buik; nee, een fotoshoot van papa’s buik! ”Ik vond het leuk om ook eens het gevoel van zwanger zijn te hebben, dus we haalden MacDonalds en dan kom je al een eind”, schreef Nick bij zijn Facebookpost.

LEES OOK: Zo’n zwangerschapsfotoshoot zie je niet vaak, haha!

Poseren met Mac Donalds

Nadat Nick zijn buik had volgegeten met Mac Donalds begonnen ze met de shoot. Met de lunch nog in zijn hand, besloot Nick zijn eigen babybelly te showen. En dat bracht een maar al te grappig resultaat met zich mee.

dad maternity photo
dad maternity photo

Geniale reacties

Het verhaal wordt alleen maar beter. Nick vertelde aan Babble dat hij en Stephen de hele gebeurtenis als verrassing voor Brianna gepland hadden. Tijdens de babyshower verspreidden ze de foto’s door de huiskamer en wachtten ze in spanning de reacties van de mensen af. En je kan het al raden: de reacties waren meer dan positief. Ook op Facebook werd er enthousiast gereageerd en werden de foto’s massaal gedeeld. De mannen leggen in een video uit hoe ze tijdens hun ‘grap’ te werk gingen.

Zo zie je maar; vaders vinden de zwangerschap ook maar al te spannend en leggen graag dingen vast. We zijn alleen wel benieuwd wat het kind er later van zal zeggen als hij de foto’s onder ogen krijgt.

LEES OOK: Deze vader tweet over het vaderschap en het is hilarisch

Reageer op artikel:
Deze vader deed zelf een zwangerschapsfotoshoot en het internet ging los
Sluiten