Zwanger 16 apr 2018 Janne Vogel

Aah! Deze vrouw vertelt haar man tijdens een fotoshoot dat ze zwanger is en zijn reactie is té lief

Dit stel deed een romantische fotoshoot in het park, die wel een heel bijzondere wending aannam. Mommy to be Chelsie wilde de reactie van haar man op haar zwangerschap namelijk maar al te graag vastleggen en besloot hem voor de camera te vertellen dat hij vader wordt. Spoiler: zijn reactie is goud waard.

Will had geen idee van de plannen van zijn vrouw Chelsie en poseerde nietsvermoedend mee, tot hij werd verrast met het goede nieuws.

Fotoshoot

Het was Chelsie’s droom om de reactie van Will op haar zwangerschapsnieuws vast te leggen, dus een fotoshoot leek haar ideaal. Vooraf besprak ze haar plan met fotograaf Kara Quinn, die we eeuwig dankbaar zijn voor de foto’s. Het stel kreeg van Kara tijdens de fotoshoot allebei een krijtbordje, waarop ze drie van elkaars beste eigenschappen moesten schrijven. In plaats van Will’s beste eigenschappen schreef Chelsie dé boodschap op haar bordje: ‘Je wordt vader!’ Kara telde af en bij drie mocht het koppel elkaar de bordjes laten zien.

Lief!

Op Instagram deelt Chelsie de foto’s die Kara maakte na haar big surprise. ‘We zullen deze foto’s voor altijd koesteren! In een notendop: Kara vroeg ons om drie woorden op te schrijven die elkaar het best beschrijven, daarna moesten we onze ‘woorden’ tegelijk laten zien. Hij had geen idee…’

Wij worden heel blij van de foto’s. Als dít niet de perfecte reactie is, dan weten we het ook niet meer.

Zwangerschap reactie
Zwangerschap reactie
Zwangerschap reactieFoto’s: Kara Quinn Photography

Gefeliciteerd Chelsie en Will!

OOK LEUK: Het is officieel: dit is een van de beste zwangerschapsaankondigingen OOIT!

Popsugar.com

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Aah! Deze vrouw vertelt haar man tijdens een fotoshoot dat ze zwanger is en zijn reactie is té lief
Sluiten