De reden dat deze Zwangere Giraffe moeder een masker op heeft is hilarisch

Soraya Vogelaar 10 mrt 2017 De baby

Een giraffe masker opdoen als je bijna gaat bevallen is misschien niet het eerste waar je aan denkt. Moeder Erin Dietrich deed het als geweldige persiflage op de webcam van een echte zwangere giraffe tijdens haar bevalling. Ze gaat nu opnieuw hartstikke viral met haar giraffe masker en pasgeboren baby.

Hoe het begon

Zwanger giraffe April uit New York bevalt binnenkort van een giraffe baby. De dierentuin geeft liefhebbers de kans om dit spannende moment op de voet te volgen via een livestream. De livestream is op zijn zachtst gezegd behoorlijk populair, miljoenen mensen volgen de bevalling van April op de voet.

Erin Ditrich uit South Carolina was net als giraffe April hoogzwanger en besloot een leuke parodie op de livestream te maken. Het filmpje plaatst ze op haar Facebookpagina. Erin zegt hier zelf over: “Ik ben helemaal weg van giraffe April. Dus besloten mijn man en ik om giraffe maskers te kopen. Daarna leek het ons wel leuk om een parodie te maken.” Met 31 miljoen weergaven kan ze goed wedijveren met April.

Geplaatst door Erin Dietrich op zondag 5 maart 2017

Met een giraffe-masker op en een hoogzwangere buik is te zien hoe de aanstaande moeder in haar slaapkamer wat rondloopt en op haar bed zit. En vooruit, voor de afwisseling doet ze ook nog wat jumping jacks en dansjes. Het filmpje ging hartstikke viral en is inmiddels dus meer dan 31 miljoen keer bekeken. Andere moeders hielden het niet meer droog bij het zien van de parodie.

Bevallen

En nu is één van de twee beroemde zwangere giraffe moeders bevallen. Erin heeft de komst van haar baby geheel in stijl bekend gemaakt op Facebook. Erin is op 8 maart bevallen van zoontje Porter Lane.

Geplaatst door Erin Dietrich op woensdag 8 maart 2017

Van hilarisch filmpje tot bevalling; Erin met haar zoontje Porter Lane.
giraffe masker

April, de echte zwangere giraffe, is overigens nog niet bevallen.

Giraffen zijn hartstikke leuk, maar ken je deze schattige babydiertjes al?

Scary Mommy

Reageer op artikel:
De reden dat deze Zwangere Giraffe moeder een masker op heeft is hilarisch
Sluiten