De baby 13 sep 2017 Muriel Oonincx

Duh, zo trek je een rompertje dus uit

Had iemand, de kraamhulp, de verloskundige en elke mede-moeder mij niet kunnen vertellen dat het explosie probleem van een tot de nek toe volgepoepte baby zo easy op te lossen was met het juiste rompertje?!

Ik ga een bekentenis doen. Ik heb er drie. Drie van die heerlijke jonge ventjes die inmiddels (op 1 na in de nacht) allemaal uit de luiers zijn. En jarenlang heb ik het poepexplosie probleem, de ‘Poohnami’ (haha heel leuk) gezien als een fase waar je ook weer doorheen komt. Herinner je je nog die gele lavastroom die bij een baby tot de nek toe omhoog kruipt? Of als je mazzel hebt halverwege de rug blijft steken? Nou die dus. En echt, keer op keer ontdeed ik mijn babyzoons van die volgeplempte romper van beneden naar boven, over het hoofd ja. Een sleepspoor van gele lava achterlatend.

LEES OOK: Zo lief! Moeder maakt rompertjes voor ‘IVF-wonderbaby’s’

Zo dom/h2>
En elke keer verzuchtte ik: ‘Sorry kleintje even weer die romper over je hoofd uit doen. Ik stop je meteen in een lekker badje.’ Totdat ik op dit filmpje stuitte en werkelijk waar ik voel me zo dom. Waarom heb ik niet gezien en bedacht dat dit soort rompertjes (die je in een multi mega pak bij de HEMA koopt), die ik in grote getale in de kast had liggen, zo makkelijk uit te doen waren?

Ik bekijk ‘t filmpje tenenkrommend, want de manier waarop de Engelse dame mij doodrustig uitlegt hoe je een romper uittrekt geeft me nog meer ‘t gevoel dat ik ook niet heb zitten opletten en niet vooraan stond bij het uitdelen van de snuggere moeder award.

Watch and learn

Nu ben ik de lulligste niet, dus moeders van babies, watch and learn, voor mij is het te laat:

Nog meer handige hacks: met deze 10 tips heb je in no time een babyproof huis.

Niets meer missen? Like ons op Facebook.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Duh, zo trek je een rompertje dus uit
Sluiten