De baby 14 apr 2017 Soraya Vogelaar

Zangeres Pink is op stoom: deelt borstvoedingsfoto met statement

Sommige celeb moms pakken die voorbeeldrol om met hun vele volgers te laten zien hoe het echte moederschap eruit ziet. Zonder de glamour. En schuwen niet om daarbij een statement te maken. Neem nu Pink en deze borstvoedingsfoto.

Stel, je bent aan het wandelen met je baby. En de kleine krijgt honger. Dan zit er toch niets anders op dan even on the spot te voeden. Voor zangeres Pink geen enkel bezwaar – bekend of niet bekend – en geeft haar zoontje Jameson in het openbaar de borst. En waarom ook niet? Ze besluit meteen een borstvoedingsfoto te maken en dit moment op haar Instagram te delen.

Hiking makes us thirsty! #happybaby #hotpocket #normalizebreastfeedingyo #arewethereyet

A post shared by P!NK (@pink) on

Veel steun

Ze kan met haar post op veel bijval rekenen van haar volgers. Onder de foto reageren moeders met hun eigen verhalen. Ze zijn vooral blij met Pinks’ hashtag #normalizebreastfeedingyo. Zo schrijft een vrouw: ‘Het is bijna 14 jaar geleden dat ik borstvoeding gaf. Maar ik weet nog steeds hoe verschrikkelijk ik me voelde als het in het openbaar moest. Ik herinner me nog alle afschuwelijke blikken en opmerkingen die ik kreeg. Alleen omdat ik mijn zoon aan het voeden was.’ En een ander schrijft: ‘Dank je dat je deze borstvoedingsfoto met ons deelt. Je bent een badass moeder en een rolmodel.’

LEES OOK: Nieuwe trend: de borstvoedings-tattoo voor stoere moeders

Pinks’ statements

Pink breekt als het op moederschap aankomt sowieso graag het heersende ideaal. Dit is namelijk niet de eerste keer dat Pink een positieve boodschap voor moeders deelt op Instagram. Ze plaatste eerder een foto van haar lichaam na haar zwangerschap. En dat verhaal lees je hier op Famme.

Pink is niet de enige celebrity die het taboe op borstvoeden wil doorbreken. Dit Victoria’s Secret model maakt ook een borstvoeding statement op de set.

Instagram Pink

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Zangeres Pink is op stoom: deelt borstvoedingsfoto met statement
Sluiten