Zangeres Do stuit op keizersnedes in de serie Bevallen met..

Muriel Oonincx 23 mrt 2017 De mama

In aflevering drie van TLC’s succesvolle serie Bevallen met… zien we zangeres Do. En heel bijzonder; Do is zelf 12 weken voor de opname in hetzelfde ziekenhuis bevallen van dochter Loulou.

Do was afgelopen maandag te zien in de derde aflevering van Bevallen met. Zij kreeg zelf een keizersnede bij de bevalling van dochter Loulou en ontmoet nu in de serie weer haar eigen gynaecoloog. In 24 uur krijgt zij te maken met drie bevallingen die allemaal keizersnedes zijn geworden.

Do, eind vorig jaar met kersverse dochter Loulou. Do beviel zelf ook met een keizersnede

In deze aflevering zien we onder andere de nuchtere Nienke die hoopt op een natuurlijke bevalling. Maar haar baby blijkt een dametje met een eigen wil dat het liefst al bij 36 weken geboren wil worden. En dan ook nog eens met de benen naar beneden. De stuitligging blijkt niet te draaien en nu is het zaak om de baby nog zo lang mogelijk te laten zitten.

bevallen met

Ervaringsdeskundige

Do staat alle vrouwen als een volleerde moeder en ervaringsdeskundige bij en praat honderduit met ze over de ervaring van een keizersnede. Waar het in andere landen veel vaker gebeurt en vrouwen er bewust voor kiezen, ligt het cijfer in Nederland veel lager. Wel zijn er meer spoed keizersnedes dan ooit. En dat zien we voor onze ogen gebeuren in de derde aflevering. Do ziet het allemaal aan vanaf de andere kant van het bed, een onvergetelijke en bijzondere ervaring. En stiekem zien we in haar ogen dat zij misschien wel liever arts was geworden dan zangers 😉 .

Herhaling

Heb je De Bevalling met… Do gemist? Niet al te lang getreurd. Deze aflevering wordt zondag 26 maart om 10.00 uur en maandagmiddag 27 maart om 17.10 uur nogmaals uitgezonden op TLC!

Filemon sluit de vierdelige serie af. Kijk maandagavond 27 maart om 20.00 op TLC naar de laatste aflevering van Bevallen met…

Reageer op artikel:
Zangeres Do stuit op keizersnedes in de serie Bevallen met..
Sluiten