Wow! Zo ziet een ultra snelle bevalling eruit (en dan bedoelen we SNEL!)

Hoewel een hele snelle bevalling vaak behoorlijk heftig is, tekenen de meeste vrouwen ervoor. En met een snelle bevalling bedoelen we er dan een van een paar uurtjes. Maar een bevalling zoals die van Cara Hocking is wel héél snel. Ze deed er om precies te zijn 18 minuten over.

Typisch een gevalletje van ‘gelukkig hebben we de foto’s nog’. Laura Eckert van New Creation Photography was bij de bevalling aanwezig om alles vast te leggen. En hoewel ze niet veel tijd had, zijn de foto’s ontzettend krachtig geworden.

Sneller dan een pizza bezorging

Laten we er even bij stil staan dat Cara’s vierde baby er sneller was dan een gemiddelde pizza bezorging. Oef, dat is wel héél snel. Echt als een verrassing kwam het niet: Cara’s eerste drie kinderen kwamen ook bijzonder snel ter wereld. Haar eerste kind deed er 6 uur over, het tweede kind 1 uur en 13 minuten, en kindje drie was met 53 minuten de snelste. Tot nu toe dan.

Zonder complicaties

Gelukkig verliep de snelle bevalling geheel zonder complicaties en maken zowel Cara als haar baby Hendrix het goed. Ze kunnen in ieder geval nog heel lang nagenieten van de foto’s die gemaakt zijn tijdens dat heftige kwartiertje.

snelle bevalling

snelle bevalling

snelle bevalling

LEES OOK: Wow! 14x ijzersterke bevallingsfoto’s die de kracht van vrouwen laat zien

snelle bevalling 1

snelle bevalling

snelle bevalling

LEES OOK: 10 dingen die je direct na de geboorte van je kind denkt

snelle bevalling

snelle bevalling

snelle bevalling

Benieuwd hoe veel verschillende bevallingen er zijn? Spoiler: een hele hoop! Van natuurlijke bevalling tot keizersnede: 10 video’s die je ALLES laten zien

CafeMom