Inspiratie: 16x witte babykamers

Wat is er cuter dan een baby? Juist, een babykamer! Nee dat is een grapje maar je baby is niet de enige die kwijlt als je deze witte babykamers bekijkt! Zo lief! Jouw eigen sneeuwwitje zal zich helemaal thuis voelen in deze ‘helemaal witte’ kamers.

Je babykamer inrichten met lieflijke babykleuren als blauw en roze is heel schattig, maar je kindje groeit snel en je wilt misschien niet ieder jaar de kamer compleet opnieuw gaan stylen. Daarom is een neutrale kleur wit als basis perfect. Door wat textuur als een harig kleed of een leren poef houd je een witte babykamer spannend. Daarnaast is een kamer vol met keur en prints voor een baby nog veelte druk. De badkamer moet een plek van rust zijn voor je baby, want ook jij hebt er baat bij als je baby goed slaapt! Vind je helemaal wit toch echt te wit? Of wil je tzt iets veranderen. Voeg dan wat kleur toe met een losse accessoire. Op deze manier kan je door een kleine aanpassing de kamer een nieuwe look geven.

Bron: instagram.com/lillely_

Bron: © nordic leaves photography

Bron: decor8blog.com

Bron: laybabylay.com

Bron: Jason Frank Rothenberg

Bron: projectnursery.com

Bron: insideout.com.au

Bron: instagram.com/jillian.harris

Bron: instagram.com/studiobibi

Bron: instagram.com/tessdonohue

Krijg je geen genoeg van leuke ideeën voor de babykamer? Check dan deze 10 babykamers die niet blauw of roze zijn. 

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Like ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Inspiratie: 16x witte babykamers
Sluiten