Zwanger 16 feb 2017 Muriel Oonincx

Wie wil er nu niet zijn eigen kinderwagen ontwerpen én winnen

Wat een feest is het als je mag gaan shoppen voor de baby uitzet. Hoogtepunt daarbinnen is wel het shoppen voor de ultieme kinderwagen. Want naast een veilige, handige en wendbare kinderwagen moet hij natuurlijk ook een beetje goed smoelen. En dat heeft Joolz goed begrepen met de Geo Tailor collectie.

Joolz is op de redactie van Famme Baby een all time favoriet. Zowel de ervaren moeders als de first timers hier vallen als een blok voor het geweldige design en de kwaliteit. En nu kun je ook je eigen stempel drukken op het design door hem naar jouw smaak te customizen.

Met de Joolz Geo Tailor kan dat. Vanuit een van de drie basiskleuren Noir, Graphite of Gris ontwerp je eenvoudig zelf verder. Kies de kleur van je wielen en je eigen kleuraccenten voor de duw- en veiligheidsbeugel. Van pastel tot fel en alles ertussen. De Joolz Tailor collectie is standaard uitgerust met een mooie verzorgingstas en slaapzak in bijpassende kleur en kleuraccenten. Zo ligt junior er heerlijk en warm bij en maak jij een statement met je eigen look die bij jullie past.

Kijk hier voor meer informatie over de Joolz Geo Tailor collectie.

WIN JE EIGEN JOOLZ!
Gedurende de Negenmaandenbeursperiode kun je meedoen aan de winactie van Joolz.  Met #TailorMyJoolz ontwerp je je eigen unieke Geo Tailor. Je maakt kans om jouw ontwerp te winnen van minimaal € 1349,- inclusief bijpassende voetenzak en verzorgingstas. Meedoen kan tot en met 26 februari. De winnaar van de Joolz Geo Tailor wordt binnen twee weken na het sluiten van de win-actie hier bekend gemaakt op Famme Baby. Klik hier voor de winactie en alle ins & outs.

in samenwerking met Joolz

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wie wil er nu niet zijn eigen kinderwagen ontwerpen én winnen
Sluiten