De baby 26 okt 2017 Soraya Vogelaar

Wauw! Je raadt nooit hoeveel deze baby woog bij de geboorte!

Soms komt er een bevallingsverhaal voorbij dat je oren doet klapperen. Dit is er zo een. Koppel Chrissy en Larry Corbitt uit Florida zien tijdens de zwangerschap de buik steeds (enorm) groter worden. Chrissy bevalt uiteindelijk van een baby die ruim zes kilo weegt.

Het stel kwam tijdens de keizersnede letterlijk voor een grote verassing te staan. Moeder Chrissy zegt tegen ABC News: ‘Het leek wel alsof ze een peuter uit mijn buik haalden. Ze is zo groot.’ Voor de dokters was de bevalling ook een hele verassing. ‘Toen de dokters haar uit mijn buik haalden tijdens de keizersnede, hoorde ik ze blij lachen en hoe enthousiast ze waren. Ze begonnen nummers te gokken, voor het gewicht. Toen ze haar aan mij lieten zien en vertelden dat ze 6,12 kilo weegt, kon ik het amper geloven.’

Nog zwaarder

Baby Carleigh Corbitt is op 15 mei geboren, dit is een week eerder dan uitgerekend. Volgens vader Larry had hun dochter nog wel even door kunnen groeien. Hij vertelt aan ABC News: ‘Ze had nog veel groter kunnen zijn. Chrissy kwam tijdens de laatste drie weken geen gram aan. Alleen de baby werd zwaarder.’

De kersverse ouders besloten geboortefotograaf Debbye Benson in de arm te nemen voor wat mooie kiekjes van hun bijzondere baby. Dat leverde zoete plaatjes op:

Een baby van 6 kilo dat kan dus echt. Zo voorkom je dat jouw kind te zwaar is bij de geboorte.

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Like ons dan op Facebook, zo blijf je op de hoogte!

ABC News

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wauw! Je raadt nooit hoeveel deze baby woog bij de geboorte!
Sluiten