De baby 18 jun 2017 Soraya Vogelaar

Bizar. Deze baby werd geboren in een supermarkt, maar dat is niet het enige!

Als je zwanger bent, bedenk je vaak al waar je gaat bevallen. Wordt het een thuisbevalling of toch een ziekenhuisbevalling? De optie supermarkt komt vast niet in je op. Voor de Canadese moeder Ashleigh Miller-Cross werd het wel werkelijkheid: zij beviel in de supermarkt.

Ashleigh wist niet dat ze zwanger was. Ze was tien maanden ervoor al bevallen van haar eerste kindje, dochter Mila. Toen ze boodschappen ging doen, had ze geen flauw idee dat ze blijkbaar weer hoogzwanger was. Ashleigh vertelt aan CBC Radio Canada: ‘Ik dacht dat ik moeite had om de zwangerschapskilo’s kwijt te raken omdat ik amper 10 maanden geleden ben bevallen van Mia. Ik had ook geen last van cravings en mijn buik groeide verder niet aanzienlijk.’ De moeder kwam met iets meer terug dan boter, kaas en een krop sla.

Krampen

Tijdens het boodschappen doen kreeg ze last van pijn en krampen. Medewerkers van de supermarkt hielpen haar vervolgens naar het toilet. Assistent manager Malcolm Comeau assisteerde bij de bevalling en vertelt: ‘Ik deed de deur open en zag dat de baby er al aan kwam. Ashleigh riep naar mij: ‘Ik krijg een baby!’. Ik pakte automatisch mijn telefoon en belde het alarmnummer. Het is alsof het instinct het van je overneemt. Je denkt nergens anders meer aan dan hulp halen en doen wat je kan.’

Jaar gratis luiers

De supermarkt heeft ter ere van hun allereerste supermarktbevalling en supermarktbaby, een jaar lang gratis luiers aan het gezin gedoneerd. Baby Ezra kwam gezond ter wereld en kreeg naast de jaar lang gratis luiers ook een toepasselijke fotoshoot.

Nog een bijzondere baby: dit meisje is amper 1 jaar oud en spreekt nu al in volzinnen.

Niets meer missen? Like ons op Facebook!

CBC/Radio CanadaLove What Matters FacebookFoto's Branches Photography

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Bizar. Deze baby werd geboren in een supermarkt, maar dat is niet het enige!
Sluiten