De papa 15 nov 2018 Yara Mens

Waarom mannen hun zwangere vrouwen JUIST onweerstaanbaar vinden!

Je herkent het vast wel: de horrorverhalen van seks gedurende je zwangerschap. Je man die niet meer durft (‘straks raak ik het kindje nog!’) of dat hij je ‘nieuwe’ lichaam niet meer aantrekkelijk vindt. Gelukkig hebben wij fijn nieuws voor je: er zijn namelijk ook heel veel redenen dat mannen hun zwangere vrouwen juist heel erg aantrekkelijk vinden. Die zetten wij maar al te graag voor je op een rijtje.

1. Je nieuwe rondingen

Je lichaam verandert natuurlijk, en dat heeft zo zijn voor en nadelen. Een ding is zeker: er is genoeg te ontdekken!

LEES OOK: 8 tekenen dat je zwanger bent (voor je het kunt testen)

2. Hij heeft ‘gescoord’

Dat jij een kindje van hem bij je draagt betekent dat hij ‘geslaagd’ is in zijn mannelijkheid. Jouw buik herinnert hem er elke keer weer aan dat hij ergens stiekem best wel trots is dat jij zwanger van hem bent.

3. Je zwangerschapsgloed

Een bekend fenomeen: de gloed die je over je heen hebt als je zwanger bent. Je huid wordt er mooier van en je straalt meer. Genoeg reden voor jouw man om jou nog aantrekkelijker te vinden!

4. Nieuwe dingen om uit te proberen

Misschien begint je buik (steeds meer) in de weg te zitten. Maar hey, dat zorgt ervoor dat je eens wat nieuws uit kan gaan proberen. Wie weten deden jullie altijd wel hetzelfde standje en is dit een goede gelegenheid om het even over een andere boeg te gooien.

5. Jouw out of control hormonen

Je libido kan tijdens je zwangerschap ineens behoorlijk hoog zijn! En hoe sexy is het als jij je man af en toe eens meesleurt het bed in omdat je hem NU wil!

LEES OOK: Waarom je ineens meer heftige seksdromen krijgt tijdens je zwangerschap

6. Meer verzorgingsdrang

Hij weet natuurlijk heel goed dat je het best zwaar hebt, en hij zal dus maar al te graag extra goed voor je willen zorgen. Waarschijnlijk is hij meer bereid om je een massage te geven en tja, als hij dan toch bezig is…Van het een komt het ander, toch? 😉

7. Geen ovulatiestress

Waren jullie al heel lang bezig om zwanger te worden? Moesten jullie steeds rekeningen houden met het juiste tijdstip (‘Schat, ik ovuleer NU, kom zo snel mogelijk naar huis!!!’)? Daar hoeven jullie nu lekker niet meer over na te denken!

8. Meer bewondering

Niet alleen jij hebt meer bewondering voor je eigen lichaam, maar ook je man zal dat ongetwijfeld hebben. Dat jouw lichaam dit aankan geeft hem nog meer reden om er niet vanaf te kunnen blijven!

9. Jullie delen iets samen

Het is natuurlijk heel bijzonder dat er een kindje van jullie samen in jouw buik zit. Dat zorgt ervoor dat hij alleen nog maar gekker op jou is. Je bent niet alleen zijn vriendin of vrouw, maar nu ook de moeder van zijn kind.

Hoe bevalt jouw seksleven sinds je zwanger bent? Wat vind jij de voor en nadelen? Laat het ons weten via Facebook!

Volg Famme Baby op Facebook

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Waarom mannen hun zwangere vrouwen JUIST onweerstaanbaar vinden!
Sluiten