Voor de kleine boef: 20 babynamen uit Orange Is The New Black

Wanted: originele babynamen! Genoeg inspiratie te halen uit Orange Is The New Black. Pas maar op, want met deze namen breekt je baby voor je het weet door de tralies van box. Al moeten we zeggen, zo’n schattige oranje mini-overall maakt van elke kleine boef een knuffelkont.

Orange Is The New Black

Boeven schattig? Wel als ze nog niet kunnen lopen. En eenmaal groter houdt die loopwagen hen wel op het rechte pad. Een beetje stout zijn mag wel toch? We vergeven het de kleine in ieder geval gelijk, met deze beroemde boevennamen.

LEES OOK:

Piper
Piper Chapman, één van de hoofdrolspeelsters in de serie. Met haar beste gedrag komt ze elke keer in bizarre situaties terecht. Een naam voor de echte chaoten.

Alex
Alex Vause is stiekem echt een grote crimineel. Ze lijkt heel lief aan de buitenkant, maar weet haar zin wel te krijgen.

Lorna
Lorna Morello is de Litchfield sweetheart. Er zit eigenlijk niks kwaads in deze lieve dame. Behalve haar gezonde Italiaanse temperament en haar aandoenlijke gekkigheden.

Sophia
Sophia Burset wordt als transgender in de gevangenis niet altijd geaccepteerd. Toch blijft ze trouw aan zichzelf en dat doet ze met een flinke dosis zelfvertrouwen.

Suzanne
Suzanne Warren, knettertje gek soms, maar als je goed luistert is ze ook enorm wijs. Ze ziet de wereld gewoon zoals ze het wil zien. Een echte dagdromer.

Tasha
Tasha Jefferson is een powervrouw die zich sterk maakt voor gerechtigheid. Beyoncé is er niks bij.

Gloria
Gloria Mendoza is een zorgzaam typje, dat misschien een grote mond heeft, maar een heel klein hartje van binnen.

Nicky
Nicky Nichols laat een spoor van vernieling achter in haar leven. Maar familie staat bij haar op nummer één. Haar gevangenisfamilie dan.

Carrie
Carrie Black, nog zo’n gevalletje van grote woorden, maar lieve daden. Iemand die anderen beschermt als het moet.

Frieda
Frieda Berlin is wijs. Alles overdenkt ze eerst goed, voordat ze ernaar handelt.

LEES OOK:

Daya
Daya Diaz is een jonge vrouw met ambities. Ontzettend creatief en wil het liefst altijd het juiste doen.

Polly
Oké, de acties van Polly Harper in de serie verdienen niet de schoonheidsprijs (ze ging er met de man van Piper vandoor), maar daarvoor is ze altijd een goede vriendin voor Piper geweest.

Natalie
Natalie Figueroa is een bad ass. Ze is stoer, een tikkeltje ordinair, maar ze weet wat ze wilt. Ze gaat misschien wel een tikkeltje te ver om haar dromen na te jagen, maar een doel heeft ze zeker.

Norma
Norma Romano heeft weinig tekst in de serie, maar ze blijft je hoe dan ook bij. Ze lijkt heel lief en zen, maar wat zij op haar kerfstok heeft…

Maritza
Martiza Ramos is knap en she knows it. En she owns it. Ze is naïef, maar altijd enthousiast.

Janae
Als je Janae Watson met één woord moet omschrijven is het wel: passievol.

Wanda
Wanda Bell is een van de beveiligers in de Litchfield-gevangenis. En dan niet van het corrupte soort. Ze heeft ontzettend veel liefde in zich.

Gina
Gina Murphy is trouw aan de mensen die ze vertrouwt. Maar die moeten mensen wel eerst winnen.

Tiffany
Tiffany Doggett haat je in het begin, maar begin je gaandeweg van te houden. Typisch een geval van, je moet haar eerst goed kennen, wil je kunnen oordelen.

Poussey
Poussey Washington: waar het allemaal om draait in seizoen vijf. Ze heeft een ontzettend groot hart, was een vriendin voor veel gevangenen en het levende bewijs dat liefde alles overwint.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Voor de kleine boef: 20 babynamen uit Orange Is The New Black
Sluiten