De baby 22 apr 2018 Sterre Touw

Video: deze albino-baby ziet voor het eerst haar moeder en reageert zó lief

Het bijna blinde albino-meisje Louise heeft dankzij een speciaal ontworpen babybril voor het eerst haar moeder aan kunnen kijken. De schattige beelden van de eerste ontmoeting zijn ontroerend. En zeg nou zelf; je smelt toch weg?

Albino-baby

Louise is een albino, Dat betekent dat haar lichaampje niet genoeg pigment melanine kan aanmaken. Daardoor is de baby zo goed als blind. Toch is er een speciaal brilletje voor haar ontworpen, waardoor er letterlijk een wereld voor haar open gaat. Haar vader legde op video af hoe zijn dochtertje reageerde op het zien vaar haar eigen moeder. En ja, je krijgt er tranen van in je ogen.

LEES OOK: Bijzonder: 3D-print zorgt dat blinde ouders de echo van hun baby toch kunnen zien

Mama

Ook al duurt de video slechts 15 seconden, het blijft prachtig om te zien hoe Louise haar moeder voor het eerst in de ogen aan kan kijken. De meeste baby’s kunnen al gelijk naar hun mama kijken. Voor baby Louise heeft dit vier maanden geduurd. Dat maakt het filmpje toch een extra ontroerend:

LEES OOK: Deze dove baby hoort zijn moeder voor de eerste keer

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Video: deze albino-baby ziet voor het eerst haar moeder en reageert zó lief
Sluiten