De baby 14 feb 2018 Soraya Vogelaar

Zoet! Wij zijn verliefd op deze Valentijnsdag Mickey en Minnie Mouse babyfoto’s

Voel jij de liefde al in de lucht hangen deze Valentijnsdag? Deze zoete babyfoto’s zijn speciaal gemaakt voor Valentijnsdag en je krijgt er spontaan vlinders in je buik van!

Na een leuke Disney prinsessen en Disney schurken fotoshoot zijn nu Mickey en Minnie Mouse aan de beurt. Fotograaf Karen Marie wist de twee schattige baby’s prachtig op de gevoelige plaat te leggen. Ze verkleedde de twee als een van de liefste koppels ooit: Mickey en Minnie Mouse. En ja, dan mogen de rozen en hartjes natuurlijk niet ontbreken.

Valentijnsdag babyfoto's

LEES OOK: 14x geestige babyfoto’s die je tranen van het lachen bezorgen

Valentijnsdag babyfoto's

De perfecte Mickey en Minnie Mouse voor Valentijsdag babyfoto’s

De twee baby’s uit de fotoshoot waren twee weken oud toen de foto’s gemaakt werden. Hoewel de foto’s er super smoezelig uitzien, kenden de baby’s (en de families) elkaar totaal niet. Karen Marie vertelt over de keuze van de twee baby’s: ‘De ouders van zowel het jongetje als het meisje wilden dolgraag meedoen aan mijn Disney fotoshoot. Het kwam toevallig zo uit dat de baby’s rond hetzelfde moment geboren zijn. Toen ik de prachtige wimpers van dat meisje zag, wist ik meteen dat zij Minnie Mouse moest zijn. Het jongetje was zo knap dat hij perfect was als Mickey!’

LEES OOK: Moet je zien! Deze baby heeft de meest schattige gezichtsuitdrukkingen

Valentijnsdag babyfoto's
Valentijnsdag babyfoto's

Belly beautiful portraits

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Zoet! Wij zijn verliefd op deze Valentijnsdag Mickey en Minnie Mouse babyfoto’s
Sluiten