Man is solidair met vrouw en sport ook met ‘zwangere buik’

Een zwangere buik is prachtig en bijzonder, maar zit ook wel eens in de weg. Tijdens het sporten bijvoorbeeld. Blake, die binnenkort vader wordt, wilde wel eens ervaren hoe zo’n babybuik voelt en hoe het voor een zwangere is om te sporten. Het resultaat: een grappige video.

Blake Milchuck bond een fitnessbal, ongeveer het gewicht van een flinke zwangere buik, voor. Blake besloot zijn vrouw Kirsten, 37 weken zwanger, een hart onder de riem steken en net als zij te gaan sporten met een dikke buik. Van push-ups tot fietsen op de hometrainer, geen oefening wordt overgeslagen, terwijl zijn vrouw lachend toekijkt. Hoe lief zo’n betrokken man!

De sportschool postte deze video van de coole vader to be op instagram.

@milchuck_blake being a good sport feeling how he's made his wife feel for the past few months ? Congrats on your soon-to-be new addition! #crossfit #kryptonstrong #crossfitgames #crossfitkrypton

A post shared by CrossFit Krypton (@crossfitkrypton) on

Is dat wel oké om nog naar de sportschool te gaan als je al bijna gaat bevallen? Het antwoord is: ja. Sporten is juist hartstikke goed, ook als je zwanger bent. Tenminste dat geldt voor de meeste sporten.

Reageer op artikel:
Man is solidair met vrouw en sport ook met ‘zwangere buik’
Sluiten