De papa 4 mrt 2018 Redactie

Vader hoort dat-ie een vijfde dochter krijgt en zijn reactie is geweldig

Het zal je maar gebeuren als vader, dat je in een huis woont met vijf vrouwen. Hartstikke gezellig natuurlijk, maar als je vrouw dan weer opnieuw zwanger raakt, zou het leuk zijn als er een keer een jongetje uitkomt. Dat is exact wat de vader in dit hele grappige filmpje op had gehoopt. Althans, dat leiden we van zijn reactie op de gender reveal van zijn kind af.

Opnieuw een meisje

In het filmpje, gefilmd door de zwangere vrouw, zitten zijn vier dochtertjes rond de tafel en mogen allemaal een muffin eten. Aan de binnenkant zit een roze óf een blauwe kleur. De meisjes eten rustig hun cupcake op, tot de kleur verschijnt. Als ze bijna allemaal zo ver zijn, kan niemand er meer omheen: het wordt opnieuw een meisje.

LEES OOK: Meisjes kosten ouders veel meer geld dan jongens, blijkt uit onderzoek

Liever een jongetje

We willen de vader des huizes geen gedachte opleggen, zeker niet omdat het over zijn ongeboren kind gaat, maar zijn hilarische reactie wijst er wel op dat hij zijn zinnen op een jongetje had gezet. De beste man loopt naar buiten en dan…

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Vader hoort dat-ie een vijfde dochter krijgt en zijn reactie is geweldig
Sluiten