Wat de vader van Beyoncé deed na de geboorte van de tweeling is niet zo chic

Susan Dalstra 19 jun 2017 De baby

Het zal je niet ontgaan zijn: Beyoncé is vorige week bevallen van haar tweeling. Terwijl de kersverse ouders zelf nog in alle talen zwijgen, kon Beyoncés vader Mathew Knowles het blijde nieuws niet voor zich houden. 

Mathew deelde op Instagram een foto waarin hij de tweeling trots een fijne verjaardag wenst met de tekst ‘Liefs van opa’. Lijkt een lief bericht, maar toch schoot het veel mensen in het verkeerde keelgat. Op Twitter regent het reacties van mensen die vinden dat Beyoncés vader een pas op de plaats had moeten maken en de eer aan zijn dochter had moeten laten – in plaats het nieuws als eerste persoon officieel te bevestigen.

 

Ziekenhuis

Ondertussen wacht de wereld nog in spanning op de officiële geboorteaankondiging. De wereldster zou nu nog in het ziekenhuis liggen vanwege een ‘kleine complicatie’. Over de namen en het geslacht van de kindjes is vooralsnog niets bekend, ware het niet dat op het parkeerterrein van het ziekenhuis iemand is gespot met een roze en een blauwe ballon en een kaartje waarop de initialen ‘B’ en ‘J’ staan… we wachten nog even af.

 

LEES OOK: Inspiratie: dit zijn de 30 leukste koosnaampjes voor opa’ en oma’s

Mama Mia

Reageer op artikel:
Wat de vader van Beyoncé deed na de geboorte van de tweeling is niet zo chic
Sluiten