Deze té schattige tweeling verovert Instagram, en wij snappen wel waarom

Kijken op eigen risico!

Tijd voor je dagelijkse dosis schattigheid. Deze tweeling is 1) te lief voor woorden en 2) hartstikke fotogeniek. Geen wonder dus dat de tweeling hartstikke beroemd is op Instagram.

Toen Peter Lok en Amanda Young uit Singapore hoorden dat Amanda zwanger was van niet één, maar twee kinderen, hadden ze vast niet verwacht dat die tweeling al voor hun eerste verjaardag uit zouden groeien tot ware Instagram sterren. Niets is minder waar, want de Insta-volgers blijven binnenstromen. De teller staat nu, eventjes voor de tweede verjaardag van de twins, op 333K volgers. Echt Insta-famous dus!

Prematuurtjes

Aanvankelijk was het helemaal niet de bedoeling om zo’n volgersbasis op te bouwen. Amanda, moeder van de tweeling, startte het Instagram-account om bij te houden hoe snel haar tweeling groeide. Zusjes Leia en Lauren werden namelijk prematuur geboren, veel te vroeg dus. Via Instagramfoto’s wilde ze laten zien hoe snel haar kleine tweeling groot werd.

Stiekem genieten Amber en haar man wel van alle dingen die bij één foto komen kijken. ‘Ik houd ervan om de kinderen te verkleden en te stylen, en mijn man is een gepassioneerde fotograaf,’ vertelt Amber aan BuzzFeed. ‘We vinden het ontzettend leuk om de foto’s te maken. Ik denk dat dat ons een goed team maakt.’

LEES OOK: Onderzoek zegt: dit is waarom de ene tweeling bij de geboorte kleiner is dan de ander

Spontaan

Nu de tweeling ouder wordt, is het voor de ouders ook moeilijker om geposeerde foto’s te maken. ‘Ze zijn energieke peuters geworden en ze blijven moeilijk stil zitten. Daarom maken we tegenwoordig steeds meer spontane foto’s. Poseren werkt bijna niet meer op deze leeftijd,’ vertelt Amanda.

LEES OOK: Bijzonder: deze tweeling is geboren met elk een verschillende huidkleur

What’s salt without a dash of pepper..freshly-ground, anyone? #lifesbestseasonings #shakers

Een bericht gedeeld door Momo Twins ~ Leia & Lauren (@leialauren) op

Nu wil je stiekem ook zo’n schattige tweeling, he? Snappen we. Kans vergroten om zwanger te worden van een tweeling? Houd hier rekening mee!

BuzzFeed