Topmodel maakt stoer statement door baby midden op set te voeden

Stel: je bent een paar maanden geleden bevallen, aan het werk en je kleine die mee is, heeft honger en wil niets liever dan borstvoeding. Nu! Wat doe je dan? Precies, je legt je alles neer en geeft je kind de borst. Ook als je een Victoria’s Secret model bent.

De (prachtige!) moeder stond op de set van een fotoshoot voor de Braziliaanse VOGUE, maar nam even een paar minuten pauze om haar zoontje van 5 maanden borstvoeding te geven toen het mannetje honger had. En niet in een achteraf kamertje maar gewoon midden op de set. Waarom ook niet? Go Candice!

LEES OOK: ‘Breast ís best’, maar stop toch met die ‘Bressure’

Instagram

Dat Candice een sterke mening heeft over borstvoeden in het openbaar, bleek al eerder uit een onderschrift op haar Instagram pagina. Daar schreef ze onder andere: ‘Veel vrouwen schamen zich om borstvoeding in het openbaar te geven, of denken zelfs dat ze weggestuurd worden van die plek omdat ze hun kind aan het voeden zijn. Het is mij ook vaak verteld om mezelf te bedekken, maar vreemd genoeg zegt er nooit iemand iets over te talloze topless fotoshoots die ik inmiddels gedaan heb. (…) De mensen die problemen hebben met borstvoeding geven in het openbaar, moeten leren hoeveel voordelen borstvoeding heeft op moeder, kind en het de samenleving in het algemeen.’

En nu jullie!

Na het zien van deze foto vragen wij ons af: wat is de gekste plek waar jíj je kind ooit borstvoeding gegeven hebt? Laat het ons in een reactie weten op onze Facebook pagina, en wie weet verschijnt jouw antwoord wel in een volgend artikel.

Deze prachtige ode aan moeders gaat weer viral (en wij snappen wel waarom). Weg dus met mommyshaming, maar wees lief voor elkaar en respecteer de keuzes die elke moeder maakt.

The Stir

Reageer op artikel:
Topmodel maakt stoer statement door baby midden op set te voeden
Sluiten