Tadaa! Dit is de nieuwste trend in zwangerschapsfotografie

Wil jij iets anders dan de standaard zwangerschapsfoto’s? Denk dan eens aan een fotoshoot in een melkbad. Ja, je leest het goed: een bad. Mét melk. En niet te vergeten bloemen, want de bedoeling is dat je er een rits prachtige, dromerige foto’s aan overhoudt. Hoe dan ook en welke trend je ook volgt of niet. Je zwangere buik wil je vastleggen en vereeuwigen in een mooi zwangerschapsfotoboek.

In Amerika zijn er heel wat enthousiaste vrouwen die zwanger en wel in zo’n melkbad zijn gefotografeerd. Door minstens zulke enthousiaste geboortefotografen. Een van die fotografen is Tiffany Burke. ‘Een moeder die in verwachting is, is zo mooi. Dit is een prachtige artistieke manier om die schoonheid vast te leggen.’ Volgens Tiffany is zo’n zwangerschapsshoot bovendien een stuk relaxter voor de (aanstaande) mama dan een standaard fotosessie. ‘Lekker relaxt in bad, zonder gedoe met kleding en onhandig poseren,’ schrijft ze op Instagram.

Hoe maak je het zelf?

Een dure fotograaf inhuren is trouwens geen must. Het principe van een melkbad is namelijk heel simpel: men neme een bad, vult het met water en voegt een paar pakken melk toe. Dit top je af met wat vrolijk gekleurde bloemen. Camera in de aanslag en schieten maar die foto’s in prachtige, feeërieke sfeer.

De foto’s van je zwangere buik wil je natuurlijk bewaren in een mooi fotoboek. Bij albelli kun je nu met de unieke promotiecode FAMMEBABY met maar liefst 25% korting een mooi fotoboek maken. Uit ervaring kunnen we zeggen dat dat het een goed idee is om er niet te lang mee te wachten. Als je eenmaal een fijne plek hebt gevonden waar je je fotoboeken makkelijk maakt, doe je het ook echt. En dan wordt het een fluitje van een cent om de boeken van je eerste baby, zijn eerste jaar en eventuele broertjes of zusjes daarna ook te maken. Deze fotoboeken zijn unieke documenten voor later en je maakt je kinderen er heel blij mee.

Kijk hier voor wat mooie voorbeelden:

Floral milk bath with just a dollop of milk. ❤️

Een bericht gedeeld door Tiffany Burke { Photography } (@tiffanyburkephotography) op

#maternity #milkbath #raleigh #raleighphotographer #NC #maternitymilkbath

Een bericht gedeeld door Jessica (@jskaphotography) op

Aaahhhh!!!

Een bericht gedeeld door Kendra Lee (@wildwolvsies) op

Counting down the days to see her while simultaneously wishing I could keep her wrapped right within me forever. #36weeks

Een bericht gedeeld door kristawhite_ (@kristawhite_) op

LEES OOK: Wow: al deze foto’s laten zien hoe verschillend een zwangere buik is

Home grown baby boy in there ❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Tiffany Burke { Photography } (@tiffanyburkephotography) op

Ook mét de kinderen

LEES OOK: 20 dingen die elke zwangere vrouw dolgraag wil horen

This is how I start off all my mornings! 😂😂😂 okay I don’t, but wouldn’t this be a lovely way to start your day? A soothing floral milk bath? Swoon.

Een bericht gedeeld door Tiffany Burke { Photography } (@tiffanyburkephotography) op

LEES OOK: Onderzoek bewijst: die zwangerschapsgloed bestaat écht

The next best thing to maternity photos, is this. ❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Tiffany Burke { Photography } (@tiffanyburkephotography) op

Speciaal voor Famme Baby lezers hebben we een unieke aanbieding om nu snel en voordelig jouw eigen fotoboek te maken. Of het nu een zwangere-buik-boek wordt, vakantieboek 2017 of het eerste jaar van je kindje; maak jouw fotoboek vol met mooie momenten zodat je ze nooit meer vergeet en weer helemaal tot leven laten komen. Gebruik de speciale promotiecode FAMMEBABY, wacht er niet te lang mee, de actie is geldig tot en met 31 juli 2017. Ga snel naar albelli.nl/fammebaby17

Je zwangerschap op een andere manier vastleggen? Hier vind je nog 10 originele manieren om herinneringen aan deze bijzondere tijd te bewaren.