Stoer! Moeder deelt goudeerlijke foto’s van haar lijf na de bevalling

Soraya Vogelaar 19 mrt 2017 De mama

Doutzen Kroes en andere celeb mama’s mogen dan direct na de bevalling weer strak in hun velletje zitten, bij de meeste ‘gewone’ pas bevallen mama’s is dat wel even anders. Blubberbuik, striae, het hoort er allemaal bij. Om dit nog eens duidelijk te maken, zette Julie een bijzonder statement online.

Moeder en voedingsdeskundige Julie Bhosale maakte veertien weken lang regelmatig foto’s van haar lichaam waarop je in alle eerlijkheid ziet hoe haar lijf eruit ziet na de bevalling en steeds verandert van vorm. Ze zette de foto’s op haar website. Haar boodschap: een buik is na de zwangerschap niet altijd meteen weer strak, maar dat is niets om je voor te schamen.

Normaal

Julie: ‘Net als de zwangerschap zelf, is het herstellen ervan ook niet altijd makkelijk. Bij de meesten van ons verandert het lichaam. Dit delen is eng en moeilijk maar bovenal echt en normaal.’ Ze voegt eraan toe: ‘Misschien zie je er niet uit als het volgende Victoria’s Secret model, maar wees lief voor jezelf. Je bent prachtig, geweldig en je bent moeder. Je lichaam heeft een prachtige taak volbracht.’ En zo is het. Go Julie!

Hier een paar van de prachtige foto’s.

Vlak voor en direct na de geboorte

Een week na de bevalling

Twee weken na de bevalling

Tien weken na de bevalling

Veertien weken na de bevalling

Reageer op artikel:
Stoer! Moeder deelt goudeerlijke foto’s van haar lijf na de bevalling
Sluiten