Stelling: koken met je baby in een draagdoek moet gewoon kunnen

Zangeres Pink kreeg laatst een bak mommy shaming over zich heen. Ze deelde een foto op Instagram waar ze veel kritiek op kreeg. Reden: ze kookt met haar baby in een draagdoek. Daarom de stelling van deze week: koken met je baby in een draagdoek moet gewoon kunnen

Op de foto is te zien hoe Pink met haar baby Jameson in een babydraagdoek aan het koken is, terwijl haar zesjarige dochtertje Willow op het aanrecht zit om te helpen. ‘Dinner time’, schrijft de zangeres bij de foto. Lief, toch? Het internet is het daar dus niet mee eens.

Dinner time

Een bericht gedeeld door P!NK (@pink) op

Gevaarlijk

Veel mensen geven op Instagram felle kritiek op Pink, en dan vooral op de manier waarop ze haar baby in de draagdoek vasthoudt tijdens het koken. Dat zou namelijk hartstikke gevaarlijk zijn, want de baby hang wel erg dicht boven het vuur. Reacties als ‘Cute photo but please don’t cook wearing the baby…‘ en’I babywear all the time except when I’m cooking hot meals. The better alternative, I suppose if you really must, would be wearing the baby on your back. Not directly facing the hot stove‘ vlogen Pink om de oren.

LEES OOK: Vader Photoshopt zijn dochter in levensgevaarlijke situaties (met een belangrijk doel)

Gelukkig óók positief

Na alle negatieve reacties die er op de foto verschenen, zijn er gelukkig ook veel positieve tegenreacties op Pink’s foto gekomen. Pink wordt geprezen om haar multitasking en er wordt meerdere malen gezegd dat ze zich niets moet aantrekken van de negativiteit. ‘THIS is how moms do it. Way to reach your kiddos how to eat well and do it yourself!’, luidt het duidelijk.

Wij willen graag jouw mening over dit onderwerp weten. Sta jij met je baby in de keuken, of houd je hem zo ver mogelijk bij de keuken vandaan? Laat het ons weten op Facebook!

Marije (27) kan niet meer zonder een draagzak. Onbewoond eiland met je baby: de ergonomische draagzak

Reageer op artikel:
Stelling: koken met je baby in een draagdoek moet gewoon kunnen
Sluiten