De baby 5 sep 2017 Susan Dalstra

Déze smaak Ben & Jerry’s-ijs zou borstvoeding een boost geven

Als je borstvoeding geeft, weet je hoe frustrerend dat kan zijn. Een veelvoorkomend probleem is dat je te weinig melk produceert of de productie moeilijk op gang komt. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de natuur een handje te helpen – en deze oplossing is er eentje waar we heel gelukkig van worden.

Volgens de laatste berichten heeft Ben & Jerry’s namelijk een smaak op de markt die de aanmaak van borstvoeding aanmoedigt. Het is niet Cookie dough of Chocolate fudge brownie, maar de smaak Oat of this swirled. Deze smaak werd begin dit jaar geïntroduceerd en bevat bruine suiker met kaneel en havermoutkoekjes (pardon, wij vegen even het kwijl van onze kin).

Havermout

Het geheim zit ‘m volgens de kenners in het havermout. Havermout zou een van de beste manieren zijn om de productie van borstvoeding een boost te geven. Havermout bevat saponinen, wat de hormonen die moeders nodig hebben voor de aanmaak van borstvoeding stimuleert.

Melkfabriek

Ga er niet vanuit dat je opeens een on op hol geslagen melkfabriek wordt wanneer je een bak Oat of this swirled leeg lepelt, maar hey: baat het niet, dan schaadt het niet (calorieën tellen niet als je net bevallen bent). En als we mogen kiezen tussen een kom havermoutpap of een bak ijs weten we het wel…

Dat borstvoeding geven lood- en loodzwaar kan zijn, laat deze moeder zien met een indringende foto.

Nooit meer iets missen? Like ons op Facebook!

 

Scary Mommy

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Déze smaak Ben & Jerry’s-ijs zou borstvoeding een boost geven
Sluiten