Singles Day op AliExpress: 6 goede aanbiedingen voor moeders (en kinderen)

Op 11 november is het niet alleen Sint Maarten, maar ook Singles Day! Dan kun je natuurlijk vieren dat je happy single bent, maar je kunt ook gewoon winkelen. Singles Day wordt namelijk steeds meer een koopjesfestijn, en AliExpress doet daar vrolijk aan mee. Heel fijn om vast Sinterklaas- en kerstcadeaus te kopen, maar óók voor jezelf.

Singles Day op AliExpress

Per productcategorie en zelfs fabrikant zijn nu al de beste deals voor je op een rijtje gezet, zodat je niet op 11 november zelf hoeft te stressen. Die kun je dan vast aan je winkelmandje toevoegen. Dit zijn de beste aanbiedingen voor moeders die je zondag op AliExpress shopt.

Een (multi-funtionele) designer-luiertas voor $ 28.44

Je kindje mag dan geen flesvoeding meer krijgen, maar dat betekent niet dat een grote (waterdichte) tas niet handig is als je kinderen hebt. In zo’n tas kun je namelijk ook prima speciale drinkbekers, niet te missen knuffeldieren en een lading eten en kinderboeken kwijt – en dat alles in speciale vakjes.

Een kikker-potje voor jongens voor $ 5.89

Is je zoontje toe aan zindelijkheidstraining? Hang dan deze leuke kikker aan de muur! Als je jochie goed mikt, kan hij het molentje erin laten draaien. We beloven niet dat het zindelijkheidstraining op magische wijze gemakkelijk laat verlopen, maar het zal zeker helpen.

Een contactloze infrarood-thermometer voor $ 9.31

Je hebt ongetwijfeld weleens de kwelling meegemaakt van proberen een thermometer in de mond van je kindje te stoppen, terwijl die daar absoluut niet op zat te wachten. Deze handige contactloze thermometer is de oplossing! Binnen een seconde weet je of je kindje koorts heeft of niet.

LEES OOK: Onderzoek: zóveel weken van hun leven spenderen mannen aan wachten op hun shoppende vrouw

Een galaxy-lamp voor $ 8.51

Een gekleurde sterrenhemel op je plafond! Zeg nou eerlijk, dit wilde je toch gewoon als kind?

Een autostoeltje voor $ 10.54

Is het autostoeltje voor je kind (tot ongeveer 5 jaar) aan vervanging toe? Dit exemplaar koop je in roze, blauw, rood of gewoon zwart voor ongeveer een tientje. En o ja, hij ziet er nog best comfortabel uit ook.

Een dierenmuts, -sjaal en -wanten voor $ 7 tot $ 15

Of je kindje nu 4 maanden is of 6 jaar: dit schattige setje voor de winter is er in welke maat je maar wilt. Behalve als je het zelf wilt dragen, vrezen we (en stiekem willen wij dat wel). Overigens staat de sale-pagina vol met dit soort schattige accessoires, (verkleed)kleertjes en schoenen.

Meer shoppen op AliExpress

Meer korting? In de de winkelgids van AliExpress zelf vind je meer uitleg over de data en wanneer je het beste aan de slag kunt gaan, en kun je ook kortingsbonnen bemachtingen. Happy shopping!

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Singles Day op AliExpress: 6 goede aanbiedingen voor moeders (en kinderen)
Sluiten