De papa 20 mrt 2017 Muriel Oonincx

Ryan Reynolds over het vaderschap op twitter: grappiger wordt het niet

Als er één jonge vader is die we wel op kunnen eten, dan is het Ryan Reynolds wel. Zijn tweets over het kersverse ouderschap zijn zo ontzettend grappig dat we regelmatig met tranen over onze wangen van het lachen zitten. Mocht je hem nog niet volgen of geen Twitter account hebben? Doen en maak er snel eentje aan. Het is het waard.

Hebben we het over grappig? We bedoelen eigenlijk hilarisch. Die man is niet alleen ontiegelijk knap, heeft een bloedmooie vrouw en dito kindjes, maar kan ook nog eens meer dan aardig acteren en heeft de lachers aan zijn kont hangen. Ryan Reynolds over het vaderschap op twitter: geestiger wordt het niet. Zijn tweets over het ouderschap zijn spot on, totaal maf en bij vlagen overherkenbaar. Hoe verzint hij ze! Famme Baby selecteerde 13 van zijn grappigste tweets.

Famme Baby is het nieuwe platform voor kersverse ouders. Dé no-nonsens gids die je door een spannende maar leuke tijd loodst. Like Famme Baby op Facebook. Ga je leuk vinden!

1. Let it Go!

2. Pas op voor de bagel

3. Nuvaring

4. Ja, dat haar

5. Over loslaten

6. Ryan op tinder?

7. Het mooiste geschenk

8. Kleuren buiten de lijntjes

Bekijk ook: deze instructie video’s van een vader met zijn baby ?

9. Gezondheid

10. Naar de maan en terug

11. Een glimlach

12. #tekengoalsdreumes

13. Waar kunnen we reserveren?

Er lopen wel meer grappige ouders op social media rond. Kende je giraffe moeder al?

Foto’s: Getty

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Ryan Reynolds over het vaderschap op twitter: grappiger wordt het niet
Sluiten