The royal baby: Het wachten op de eerste beelden én de naam is voorbij!

Afgelopen maandag (6 mei) werd the royal baby eindelijk geboren. Het wachten op de eerste beelden én de naam van de baby is inmiddels voorbij. Alle nieuwsgierige aagjes kunnen hun hart ophalen, want de eerste foto’s én de naam zijn gedeeld!

Zie Harry en Meghan eens stralen! De kersverse ouders staan te zien op de eerste foto als gezin, en daar wordt toch iedereen vrolijk van? Gistermiddag vond het Lion King-achtige moment plaats, de baby werd voor het eerst aan de wereld getoond.

De eerste foto’s van de royal baby

De gelukkige Meghan Markle zei dat ze ‘de twee beste mannen van de wereld om haar heen’ heeft, terwijl ze poseerde met Harry en de baby. De baby is pas twee dagen oud, maar ze zijn al helemaal gewend aan hun nieuwe rol. Volgens Meghan is hij erg rustig. ‘Dat heeft hij van mij!’ reageerde Harry met een lach. Cute!

Het kindje weegt 3,2 kilo en is kerngezond. Heb je ooit intens gelukkige mensen gezien? Hier komen ze:

De naam

De zoon van Meghan en Harry heet voluit Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Archie is een afkorting van de naam Archibald, oftewel ‘dapper’. Het echtpaar heeft nog geen toelichting gegeven op de naamkeuze. We weten wel dat de naam Archie in de laatste twintig jaar populairder is geworden in het VK. Zou dat misschien de reden zijn?

Deze namen waren ook leuk geweest: Omdat het kan: de leukste babynamen als je Meghan en Harry combineert

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
The royal baby: Het wachten op de eerste beelden én de naam is voorbij!
Sluiten