De baby 15 aug 2018 Redactie

Roomed adviseert: de kinderkamer verduisteren, hoe doe je dat?

Misschien herken je het wel: zodra er maar een klein beetje daglicht in de kamer schijnt, worden jouw kinderen wakker. Kinderen slapen nou eenmaal een stuk beter wanneer de kinderkamer goed verduisterd is. Er zijn verschillende manieren om een kinderkamer te verduisteren. Wij zetten een aantal leuke opties voor je op een rijtje.

Verduisterend rolgordijn

Verduisterende rolgordijnen zijn altijd een goed idee om een kamer gemakkelijk een stuk donkerder te maken. Kies voor een standaard kleur (zwart, bruin) of neem juist een felle kleur. Felle kleuren doen het altijd goed in de kinderkamer. Maar bedenk wel: hoe lichter het rolgordijn, hoe meer licht het rolgordijn doorlaat. Wil je dus een écht donkere kinderkamer, ga dan voor donkerblauw, zwart of bruin-tinten.

Een voordeel van rolgordijnen: ze ziet ze bijna niet wanneer ze opgerold zijn. Let er wel altijd op dat er geen vervelende draadjes zijn waar je kind in verstrikt kan raken. Hang het touwtje dus uiteraard niet in de buurt van het wiegje of ledikant.

Lees het hele artikel verder op Roomed.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Roomed adviseert: de kinderkamer verduisteren, hoe doe je dat?
Sluiten