De papa 31 okt 2017 Daphne de Groot

De reactie van deze vader als zijn baby zijn eerste vaccinatie krijgt is hartverwarmend

Dat moment dat je piepkleine, ienieminie baby zijn eerste vaccinatie krijgt, voel je ongetwijfeld zelf de pijn tien keer erger. Daar kan vader Antwon Lee over meepraten. Hij gaat viral met een video waarop te zien is hoe erg hij met zijn baby meeleeft. En dat is té lief. 

In de video praat Lee zachtjes tegen zijn zoontje Debias wanneer de zuster voor hem zorgt en vertelt hem dat hij zich ‘sterk moet houden’. Vervolgens geeft hij hem een peptalk over de pijn die eraan komt, en wanneer de zuster Debias op de tafel legt voor de vaccinatie blijft hij zijn zoontje geruststellen.

Eerste vaccinatie

Dan komt daadwerkelijk het moment van de prik en wordt het Lee eventjes te veel. De stress die hij dan laat zien is zó herkenbaar. Maar om het te zien bij zo’n grote, stoere kerel doet ons hart extra smelten. Iedere ouder die mee geweest is naar een vaccinatie weet dat de pijn voor je baby voor korte duur is, en het huilen snel stopt. Gelukkig komt Lee er snel achter dat dit ook voor Debias geldt. Yup, die prik doet zéker meer pijn bij ons dan bij hen.

In rouw

Lee had niet verwacht dat zijn video viral zou gaan, maar is er blij mee. ‘Ik wil dat vaders in het leven van hun kind zijn’, zegt hij tegen Scary Mommy. ‘Elke vader zou voor zijn kind moeten zorgen en er zijn bij dingen als doktersafspraken.’ Ook heeft Lee met de video veel steun gekregen die hij op het moment wel kan gebruiken. Op dezelfde dag dat hij de video plaatste hoorde Lee dat zijn eigen vader overleden is. Hij rouwt over zijn vader, maar geniet nu alleen nog maar meer van zijn zoontje. ‘Ik ben vol overtuiging voor het vaderschap gegaan. En ik dank God dat ik dat gedaan heb.’

I felt his pain, wait till the end ?

Geplaatst door Debias King Lee op donderdag 26 oktober 2017

Wat is dat toch met filmpjes van ultralieve vaders? We kunnen er gewoon geen genoeg van krijgen. Deze vader sust zijn dochtertje bijvoorbeeld op een wel héél lieve manier in slaap.

Nooit meer iets missen? Like ons!

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
De reactie van deze vader als zijn baby zijn eerste vaccinatie krijgt is hartverwarmend
Sluiten