Prachtige foto laat zien hoe moeder haar tweeling tegelijk borstvoeding geeft

Borstvoeding geven gaat voor de één wat makkelijker dan voor de ander. Wanneer je een pasgeboren tweeling moet voeden komt er dubbel zoveel bij kijken. Deze moeder laat met een prachtige foto zien hoe het haar – na wat oefenen – lukt om haar tweeling tegelijk borstvoeding te geven.

Moeder Kathryn Johnson is een maand geleden bevallen van tweeling Cassius en Capri en deelt op haar instagrampagina de schattigste foto’s van de tweeling.

Magisch moment

Ze schrijft erbij op Instagram: ‘Ik leer hoe ik mijn tweeling tegelijkertijd kan voeden! Ik heb echt wel een set extra handen nodig om alles goed en wel voor elkaar te krijgen. Dankzij mijn man is het eindelijk gelukt. Ik wilde dit magische moment even delen. De mensen die dit ongemakkelijk vinden mogen rustig doorscrollen.’

Wat vind jij van de foto? Laat het ons weten op Facebook!

Nog meer mooie beelden: met fotoproject the First Hello leggen geboortefotografen het magische moment vast dat ouders en baby elkaar voor het eerst ontmoeten.

Foto hoofdbeeld: Instagram Kathryn Johnson