Prachtige foto bewijst dat zwanger worden niet altijd vanzelf gaat

Het is helaas niet voor iedereen even makkelijk om zwanger te raken. De Amerikaanse Lauren Walker onderstreept dit met haar post op Facebook.

Het lukte Lauren en haar man Garyt niet om via de ‘normale’ weg zwanger te raken, dus gingen ze het IVF-traject in. Na 953 dagen vechten is Lauren zwanger van een tweeling.

IVF-traject

Ze schrijft over hun IVF-traject op Facebook: ‘We hebben 953 dagen gebeden… 452 naalden, 1.000 tranen, 1 corrigerende operatie, 4 clomid/letrozole behandelingen, 2 IVF-rondes, 3 mislukte terugplaatsingen, en één geweldige God. We zijn overspoeld met geluk, omdat we eindelijk mogen zeggen dat we zwanger zijn van een jongens-/meisjestweeling. Duke en Diana Walker, die in augustus geboren gaan worden.’

Tranen

Bij haar bericht plaatste Lauren een foto van twee rompertjes met alle naalden die gebruikt zijn tijdens haar IVF-traject. ‘Als ik al die naalden zo zie voelt het heel onwerkelijk. Toen ik halverwege was begonnen mijn handen te trillen, kreeg ik bijna geen adem en moest ik stoppen. Ik ging zitten, keek ernaar en barstte in tranen uit’, schrijft Lauren.

Geliefd

Haar prachtige tekst sluit de mommy to be af met de woorden ‘Duke en Diana, jullie zijn al zó geliefd. Jullie zijn op een ‘vreselijk wonderlijke’ manier verwekt (Psalm 139:14). Papa en mama kunnen niet wachten om jullie in hun armen te sluiten, en jullie een leven lang in ons hart te dragen.’

Een brief van een moeder to be aan vrouwen die alleen maar kunnen dromen van een zwangerschap, gaat viraal. Wij snappen wel waarom.

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Like ons dan op Facebook, zo blijf je op de hoogte!

Facebook

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Prachtige foto bewijst dat zwanger worden niet altijd vanzelf gaat
Sluiten