Deze post-bevallingsfoto ging viral en wij snappen wel waarom

Als er iets is wat kersverse moeders nodig hebben, dan is het wel eerlijke verhalen van andere ouders. Zoveel vrouwen krijgen kinderen, en zijn vervolgens totaal in shock over de ‘aftermath’.

Want als je baby er eenmaal is, is het niet een en al rozengeur en maneschijn. Het is gewoon best wel een troep, eigenlijk. En dat laat moeder Amanda Bacon zien met deze eerlijke foto die die direct na haar bevalling gemaakt is. Amanda plaatste de foto (zelf!) op haar facebookpagina. En dat is best dapper, want het lijkt bepaald niet op de insta-perfecte plaatjes die we altijd online zien.

Motherhood uncensored.I'm sharing this picture because it's real. This is motherhood; it's raw, stunning, messy, and…

Geplaatst door Amanda Bacon op woensdag 6 juli 2016

Mooi, echt, dapper

Supervet, toch? Ze schrijft: ‘Ik deel deze foto omdat hij echt is. Dit is moederschap. Het is rauw, mooi, fantastisch, rommelig en freaking hilarisch allemaal ineen. Een baby krijgen is een fantastische ervaring, maar over de realiteit na de bevalling hebben we het niet genoeg.’

LEES OOK: Deze video van verpleegsters die baby’s redden tijdens een aardbeving gaat viral

‘En we maken er zeker niet genoeg foto’s van. Sommige mensen voelen zich niet comfortabel bij het zien van deze foto, maar waarom? Ik snap het echt niet! Misschien is het omdat het een deel is waar niemand het over heeft. We zouden alle aspecten van ouderschap moeten leren en omarmen. Met een vleugje humor, als dat kan.’

Viral

De foto is alweer eventjes geleden viral gegaan. Maar dit vonden we toch een mooie boodschap om alsnog te delen. Want ja, bevallen is ‘messy’. En de tijd erna net zo goed. Maar die echtheid maakt het ook juist zo mooi!

Vader gaat viral met deze best wel briljante borstvoeding-hack

Reageer op artikel:
Deze post-bevallingsfoto ging viral en wij snappen wel waarom
Sluiten