De baby 25 mrt 2018 Janne Vogel

Deze peuter is (zacht uitgedrukt) niet héél blij met de komst van zijn babyzusje

Zowel de kraamfotograaf als de moeder in kwestie hadden niet verwacht dat kleine Jackson zó verdrietig zou zijn na de bevalling. Het jongetje kon niet meer stoppen met huilen toen hij zijn nieuwe zusje ontmoette. En nee, het waren zéker geen tranen van geluk.

Het krijgen van een tweede kindje is voor de eerste natuurlijk altijd een beetje een klap. Want hallo! Hij was er eerst. Maar als het broertje of zusje er eenmaal is valt het vaak ontzettend mee en is de ontmoeting vooral heel lief.

Delen

In het geval van Jackson viel het allesbehalve mee. Tranen met tuiten huilde hij, toen hij zich realiseerde dat hij mama écht voor altijd moest gaan delen. De fotograaf schreef op haar blog dat de fotoshoot niet helemaal verliep zoals ze verwachtte. ‘In de meeste gevallen is de ontmoeting tussen het pasgeboren kindje en zijn broer of zus alleen maar superschattig.’

LEES OOK: Deze 10 prachtige foto’s van pasgeboren baby’s doen je hart smelten

Drama

Jackson’s moeder vertelde dat de eerste ontmoeting mee viel. ‘Het allereerste moment wilde hij haar vasthouden en kusjes geven, en stelde hij constant vragen. Het was helemaal oké dat ze er was, totdat ze een plekje vond op mijn schoot, naast hem.’ Vanaf dat moment was het drama en kon hij niet meer stoppen met huilen en schreeuwen. We moeten toegeven dat wij er stiekem wel een béétje om kunnen lachen.

Brief

De moeder van Jackson schreef een brief, gericht aan hem. ‘Je tranen braken mama’s hart. Het goede nieuws is dat de liefde voor je zusje alleen maar zal groeien. Misschien niet vandaag of morgen of binnenkort, maar ooit. Je zult nóg meer van je moeder houden omdat ze je een zusje heeft gegeven, dat ook zoveel van jou gaat houden. Ik weet bijna zeker dat dat je een van de gelukkigste kinderen op aarde zal maken, ook al voelt dat nu nog niet zo.’

Hierbij de kraamfoto’s: schattig, grappig en een beetje pijnlijk tegelijk. Ben jij een moeder van twee of meer kinderen? Dan raken deze plaatjes je sowieso.


Bron foto’s: Jordan Burch Photography

Popsugar.com

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze peuter is (zacht uitgedrukt) niet héél blij met de komst van zijn babyzusje
Sluiten