De papa 8 jun 2017 Susan Dalstra

Deze vader laat zien hoe het leven met een pasgeboren drieling er écht uit ziet

Negen weken geleden werden Alex en zijn vrouw Charlotte Lewis ouders van drie dochters. Maar dat zorgen voor een pasgeboren drieling én een zoontje van drie jaar niet altijd rozengeur en maneschijn is, laat de Britse vader zien op zijn Instagramaccount. 

Alex en Charlotte werden een paar weken geleden ouders van Annabella, Florence en Lottie. Alsof de meiden nog niet genoeg aandacht vereisen, delen ze ook nog de zorg voor hun driejarige zoon Henry. Een gezellige boel dus in huize Lewis. Vader Alex besloot foto’s van hun gezinsleven te delen op Instagram om te laten zien dat de zorg voor een pasgeboren drieling met dezelfde precisie wordt uitgevoerd als een militaire operatie. Hij deelt niet alleen de idyllische kiekjes, maar óók de minder zonnige kant van het ouderschap.

LEES OOK: 6x zo kun je als vader een band opbouwen met je baby

Overleven

Alex en Charlotte kregen de drieling na een IVF-behandeling. De artsen gaven aan dat de kans dat alledrie de embryo’s het zouden overleven gering was. Ze kregen de optie om twee van de drie foetussen weg te halen, maar het stel weigerde te kiezen. Op 6 april werden Lottie en de eeneiige tweeling Florence en Annabella geboren. ‘Ik was zo overweldigd toen ze er waren. Dat was al die maanden van zorg meer dan waard.’

Meedogenloos

Wel geeft de vader toe dat een drieling die om de paar uur gevoed en verschoond moet worden ‘hard werken’ is. ‘Ik vind het belangrijk om mensen de hoogte- en dieptepunten te laten zien. Voor een drieling zorgen is meedogenloos. Charlotte heeft overdag nergens tijd voor. Wanneer ik thuiskom na werk neem ik de dienst over zodat ze een beetje tijd voor zichzelf heeft. Dat is een van de boodschappen die ik wil delen: iedereen heeft tijd voor zichzelf nodig, zelfs als je een drieling hebt.’

Een drieling tegelijkertijd aankleden: ga er maar aan staan. Deze vader weet echt precies hoe je dat handig aanpakt.

Nooit meer iets missen? Like ons op Facebook!

 

 

 

The Daily Mail

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze vader laat zien hoe het leven met een pasgeboren drieling er écht uit ziet
Sluiten