De baby 20 okt 2017 Susan Dalstra

Pas bevallen moeders maken hilarische parodie op ‘Baby got back’

I like big butts and I cannot lie… is er iemand die deze nog steeds heerlijke hit niét ooit heeft meegezongen? Een stel Amerikaanse moeders besloot de klassieker in een nieuwe jasje te steken en komt met Baby’s got bump – inclusief hilarisch clipje. 

De vrouwen bedachten ‘Baby’s got bump’ om het lichaam van iedere pas bevallen vrouw te vieren. Want nee; dat is niet meer wat het ooit was. Misschien word je buik ooit weer zo straks als voorheen, maar misschien ook niet. En dat is helemaal oké.

Lachen

Masha kwam op het idee nadat ze met haar vriendinnen Larissa en Cat hun post-bevallingslijf besprak. ‘We moesten er om lachen en concludeerden dat het ouderschap een stukje makkelijker wordt als je erom kan lachen in het gezelschap van vrouwen die je begrijpen’, vertelt ze.

Verplicht kijkvoer

Ze bedachten een geestige songtekst en besloten toen ook maar meteen door te pakken met een bijpassende videoclip. En daar deden ze niet kinderachtig over; Masha draagt geen verhullende gewaden, maar laat haar buik gewoon zien zoals ‘ie is. Het resultaat is verplicht kijkvoer voor iedere moeder die zich sinds de bevalling soms onzeker voelt over haar lichaam #lijflied.

Omdat lachen altijd helpt: 14x geestige babyfoto’s die je tranen van het lachen bezorgen

Nooit meer iets missen? Like ons op Facebook!

 

Mothers you'd like to friend

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Pas bevallen moeders maken hilarische parodie op ‘Baby got back’
Sluiten