De baby 22 aug 2017 Susan Dalstra

Hilarisch: ouders doen alsnog een geboorte-shoot met hun 21-jarige zoon

Veel nieuwbakken ouders houden een shoot met hun pasgeboren baby om de wereld te laten zien hoe schattig hun nieuwe gezin eruit ziet. Rebecca Hayes en David Ward hebben die kans nooit gehad omdat ze vlak na de komst van baby Clay uit elkaar gingen. 

Rebecca en David werden verliefd op highschool, maar toen Rebecca zwanger werd, was hun relatie geen lang leven meer beschoren. Ze gingen uit elkaar, maar voedden hun zoon Clay wel samen in goede harmonie op. Desalniettemin leefden ze afzonderlijk hun levens en vonden ze allebei weer een nieuwe partner.

Overleden

Tragisch genoeg overleed in 2013 Rebecca’s nieuwe man. David twijfelde geen moment en stond voor zijn ex klaar om haar te steunen. Bizar genoeg overleed twee jaar later ook Davids vrouw. De twee exen werden vrienden en steunden elkaar – wat er uiteindelijk voor zorgde dat het vuurtje weer oplaaide.

LEES OOK: Haha! Deze vader maakt de meest hilarische foto’s met zijn dochtertje

Idee

Nu ze opnieuw een stel zijn, hebben ze eindelijk de kans om alsnog een babyshoot te houden. Hoewel, baby, baby… Clay is met zijn 21 jaar inmiddels behoorlijk volgroeid. Het was Rebecca’s idee, maar de mannen reageerden verrassend enthousiast. ‘Toen moest ik het wel doorzetten.’

Teddybeer

Het stel schakelde een bevriende fotograaf in voor de onconventionele geboorteshoot. ‘Ik zal eerlijk zijn, er zijn discussies geweest of we een enorme mand moesten maken en of er wel of niet een teddybeer in moest. Uiteindelijk besloten we toch maar dat simpel wel genoeg was’, grapt de moeder.

Vreselijk en prachtig

Rebecca hoopt dat mensen meer zien dan alleen een gekke shoot. ‘Ik wil gewoon dat mensen weten dat het leven raar is, soms vreselijk en prachtig tegelijkertijd. Je weet nooit waar het toe leidt en je moet alles wat op je pad komt ten volste omarmen. We hebben een paar zware tijden doorgemaakt en hebben geleerd vast te houden aan de dingen die er echt toe doen.’

Je baby professioneel fotograferen? 15 tips hoe je dit doet als een pro

Nooit meer iets missen? Like ons op Facebook!

 

Love What Matters

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hilarisch: ouders doen alsnog een geboorte-shoot met hun 21-jarige zoon
Sluiten