Ontroerend: opa reageert prachtig op het nieuws dat hij overgrootvader wordt

Soms komt er een zwangerschapsaankondiging voorbij die een plekje verovert in je hart. Dit is er ook eentje. Een opa reageert zo mooi op het nieuws dat hij een achterkleinkind  krijgt en overgrootvader wordt. Deze video zorgt ongetwijfeld voor kippenvel.

Bianca Rollo is het eerste kleinkind van haar opa, daardoor heeft ze een speciaal plekje in zijn hart. Hun band is erg hecht en liefdevol. Ze schrijft op Love What Matters: ‘Toen ik nog klein was, deden we altijd dingen samen. We gingen vissen, bootje varen en ijsjes eten. We hadden veel met elkaar gemeen en hadden altijd veel lol samen. Ik kon niet wachten om het nieuws met hem te delen dat mijn man en ik een baby krijgen. Ik wist dat hij heel blij zou zijn dat hij onze band opnieuw zou beleven met zijn toekomstige achterkleinkind.’

Bijzonder t-shirt

Bianca maakt de aankondiging dan ook extra speciaal. Op Vaderdag geeft ze hem een T-shirt, omdat hij dol is op T-shirts, maar dit exemplaar is extra bijzonder. Zijn reactie is ontroerend mooi, houd de tissues bij de hand.

Zo bijzonder: 105-jarige opa houdt voor het eerst zijn pasgeboren achterkleinzoon in zijn armen.

Wil je niets meer missen? Like ons dan op Facebook.

Love What Matters

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Ontroerend: opa reageert prachtig op het nieuws dat hij overgrootvader wordt
Sluiten