De baby 30 jun 2017 Soraya Vogelaar

Ontroerend: moeder doet er vier dagen over om het flesje van haar baby te vullen met moedermelk

Voor sommige moeders is borstvoeding en moedermelk geven niet zo vanzelfsprekend. Zo geldt ook voor deze moeder, die haar ontroerende verhaal met de wereld deelt.

Ze plaatst haar verhaal, zonder haar naam erbij, op de Facebookpagina Breastfeeding Mama Talk.

Ze schrijft: ‘Ik zal waarschijnlijk nooit van die prachtige foto’s kunnen maken waarop ik borstvoeding geef, zoals ik altijd wilde. Maar ik heb wel een baby die gezond is en gevoed wordt. Ik zal waarschijnlijk nooit een hele koelkast vol met mijn eigen moedermelk hebben, want ik heb gewoonweg niet genoeg melktoevoer. Maar ik kan mijn zoon wel elke druppel geven.. zelfs al is het maar een kwart van wat hij nodig heeft.’

LEES OOK: 8x prachtige foto’s van moeders die hun baby flesvoeding geven

‘Hij kan niet drinken omdat blijkt dat mijn tepels te plat zijn, dus kolf ik altijd. Alles wat er mis kon gaan gaat er mis.’ Toch blijft ze niet bij de pakken neer zitten, de flesvoeding wisselt ze af en toe met een flesje van haar eigen melk. Ze schrijft: ‘We houden vol! Zo nu en dan heb ik geluk. Dan zijn mijn kolfsessies perfect ingepland. Ik kan dan drie of vier keer kolven sparen in een paar dagen. Dan geef ik hem een vol flesje van zijn vloeibare goud en ben ik op mijn gelukkigst. Dat is mijn moment van trots en ik ga me niet meer schuldig voelen.’ Hulde voor deze power moeder!

Zelfs Wonder Woman kampt als moeder met slapeloze nachten. Actrice Gal Gadot deelt het met een goudeerlijke foto.

Wil je niets meer missen? Like ons op Facebook.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Ontroerend: moeder doet er vier dagen over om het flesje van haar baby te vullen met moedermelk
Sluiten