De mama 15 nov 2018 Soraya Vogelaar

10 *NSYNC liedjes die je stiekem al voorbereid hebben op borstvoeding geven

*NSYNC is een van de betere boybands voor iedere puber uit de nineties. Betekende het meeblèren van al die liedjes dan toch al die tijd wat anders dan je crush op Justin Timberlake? Dit zijn de wijze lessen die de boyband *NSYNC je stiekem al leerden over borstvoeding geven. Wie had dat gedacht?

Wij waarschuwen alvast: nadat je dit artikel hebt gelezen, zitten alle liedjes weer net zo goed in je hoofd als in ruim 20 jaar geleden. Hier komt een flashback naar alle *NSYNC liedjes in 3, 2, 1..

1. Tearin’ Up My Heart

via GIPHY

‘No matter what I do, I feel the pain with or without you..’

Borstvoeding geven doet soms pijn. Zo kan je baby gaan meppen en knijpen. En het doet ook pijn wanneer je baby langer slaapt dan gepland en je ondertussen met borsten vol melk wacht tot de volgende voeding. Ouch! Of je je baby nu wel of niet aan het voeden bent: the boobs hurt.

2. Here We Go

‘Here we go, one more time..’

Omdat je voor je gevoel net klaar bent met borstvoeding geven, wanneer je baby alweer huilt voor de volgende portie moedermelk. Daar gaan we weer..

3. It’s Gonna Be Me

via GIPHY

‘In the end ya know it’s gonna be me..’

Uiteindelijk ben jij de enige die borstvoeding kan geven. Je vriend roepen voor zijn bijdrage, heeft niet zoveel zin. Jep, het komt uiteindelijk allemaal op jou neer.

LEES OOK: Ed Sheeran draagt nummer op aan baby die naar hem is vernoemd

4. The Two Of Us

‘No one else has made me feel this way..’

Door je baby ga je op een hele andere manier naar je borsten kijken. Dat gevoel kan niemand anders je op die manier geven.

5. I’ll Be Good For You

via GIPHY

‘You know I’ll be good for you baby..’

Deze is overduidelijk. Je zal er altijd zijn voor je baby en goed voor hem of haar zorgen. De belangrijkste persoon waar hij of zij in barre en betere tijden op kan rekenen.

6. I Drive Myself Crazy

‘I lie awake, I drive myself crazy, I drive myself crazy, thinking of you..’

In die eerste weken na de bevalling draai je overuren. Voeden, sussen en luiers verschonen. Als je dan ‘s avonds in bed lig en er geen piep te horen is, ga je piekeren of alles wel goed is met je baby.

LEES OOK: Dit zijn de beste liedjes om te draaien tijdens de bevalling

7. Bye Bye Bye

via GIPHY

‘I’m doing this tonight, you’re probably gonna start a fight, I know this can’t be right. Hey baby come on.’

Yeah, de monsterhit van *NSYNC! En hier op de redactie is het een van de favoriete *NSYNC liedjes.

Soms is borstvoeding geven ook gewoon knap vervelend. Als je te weinig melk produceert bijvoorbeeld of juist teveel. Dan wil je gewoon even ‘bye bye bye’ zeggen tegen het hele borstvoeden. Zou Justin Timberlake hetzelfde willen in jouw situatie? Sinds de zwangerschap heb je trouwens al ‘bye bye bye’ gezegd tegen zoveel dingen. Alcohol en op je rug liggen bijvoorbeeld.

8. I Want You Back

‘You’re all I ever wanted, you’re all I ever needed..’

Laat het maar aan boyband *NSYNC over om perfect te verwoorden hoe je je voelt wanneer je kind geen borstvoeding meer hoeft te geven. Kon je de klok maar weer even terugdraaien, naar het moment dat je je baby dicht tegen je aan hield tijdens het voeden.

9. Pop

via GIPHY

‘Why you wanna try to classify the type of thing we do..’

Een perfect liedje tegen alle mensen die een oordeel klaar hebben omdat je wel of niet borstvoeding geeft. En de manier waarop je borstvoeding geeft. Lekker niet mee bemoeien want: ‘It doesn’t matter..’.

10. This I Promise You

‘And I will take you in my arms,
And hold you right where you belong,
Til’ the day my life is through.
This I promise you.
This I promise you.’

Dit zegt het toch eigenlijk allemaal. Goed gezongen Justin, JC, Lance, Joey, en Chris! Lang leve *NSYNC liedjes!

Je jonge jaren leren je behoorlijk wat over het moederschap. Dit is hoe een ‘wilde’ studentenperiode je voorbereidt op het moederschap..

Welke *NSYNC liedjes draaide jij vroeger grijs? Vertel het ons op het Mamaforum!

Romper

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
10 *NSYNC liedjes die je stiekem al voorbereid hebben op borstvoeding geven
Sluiten