De baby 11 okt 2018 Marleen Staal

Move over Sophie de Giraffe! De Baby Banana is de nieuwste bijthype

Bijtspeeltjes. Je hebt ze in honderd rubberen soorten en maten. Spande Sophie de Giraffe een hele tijd de kroon, ze krijgt nu concurrentie in de vorm van… een banaan. De nieuwste trend op bijtgebied is namelijk geen diertje, maar een stuk fruit: de Baby Banana.

Je kunt je kleintje niet vroeg genoeg laten kennismaken met de smakelijke wereld van vitamientjes als je eenmaal overgaat op vaste voeding. Dat moeten de makers van de Baby Banana ook hebben gedacht. De nieuwste hype op bijtspeeltjes-gebied is namelijk een bijzondere: een banaan. En baby’s wereldwijd kunnen er kort over zijn. Het is zeer smakelijk en vermakelijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

💕 SMÅ BUSIGA ÖGON 💕 Lowe Loves Baby Banana 🍌 🙏🏻 @mittlivsomcaroline för fina bilden #babybanana#minmilio #prisbelönt#bitleksak#barntandborste#tandsprickning#babyshower#busigbebis#sötbebis#förstatanden

Een bericht gedeeld door MinMilio (@minmilio) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

That face! 😆 This is one of our all-time favorites lol. #funnybaby #babyface #babybanana #babybananabrush

Een bericht gedeeld door Baby Banana Brush (@babybananabrush) op

Bijtspeeltje en tandenborstel

Tenminste, als we al die blije koppies moeten geloven die we tegenkomen op internet. De Baby Banana is een hit én ook nog eens een heel functioneel bijtspeeltje. De Baby Banana heeft namelijk ook nog een extra functie. Hij doet tevens dienst als tandenborstel. Erg handig, want dan hoef jij het niet meer te doen.

Het stukje speelgoed zorgt er in de eerste plaats natuurlijk voor dat kindjes die doorkomende tandjes krijgen ook rustiger worden. De makers leggen uit dat de Baby Banana niet alleen heel schattig eruit ziet, maar ook veiliger is dan andere, hardere baby tandenborstels. De dikke ‘haren’ zorgen er daarnaast voor dat het tandvlees wordt gemasseerd, plus je kleintje kan hem makkelijk in zijn handje houden.

Dus dan is het kiezen: ben jij #teamSophie of #teamBanana?

Gelukkig is de Baby Banana ook in Nederland te koop, o.a. via Bol.com
Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Move over Sophie de Giraffe! De Baby Banana is de nieuwste bijthype
Sluiten