Melkbad niet helemaal jouw ding? Dan neem je toch een wijnbad!

Binnen de zwangerschapsfotografie zijn foto’s van zwangere vrouwen in een bad vol melk een regelrechte trend. Geloof je het niet? Kijk dan even hier. Brittney Nicole Studer, moeder van een zoontje van anderhalf, maakte een grappige knipoog naar deze hype met hilarische foto’s.

Oké, laten we eerlijk zijn. Als je moeder bent, is wijn soms hét redmiddel als het je allemaal even teveel wordt. Eens? Dat vindt fotografe en moeder Brittney Nicole Studer dus ook. Vandaar dat de stap om een wijnbad te nemen dan ook niet groot was. Haha!

Tijd voor het dutje

Brittney wil met de geestige foto’s vooral jonge moeders een hart onder de riem steken. ‘Terwijl iedereen een obsessie heeft met melkbad-fotoshoots, heb ik een obsessie met het middagslaapje van mijn kind,’ zegt ze. ‘Dat magische moment dat je baby slaapt, en jij eindelijk kan doen wat je maar wilt. Ja, hoor ik daar, Amen?! Melkbaden mogen dan goed zijn voor het huidje van een baby, wijnbaden zijn goed voor de ziel van moeders.’ Hear hear!

LEES OOK: Waarom Amerikaanse moeders de gelukkigste baby’s hebben

Net echt

Ondanks dat Brittney poseert met een heerlijke fles rode Beringer (de enige wijn die ze in huis had, zo zo), zit er niet écht wijn in de badkuip. Want waarom zou je goede wijn verspillen om er in te liggen? ‘Toen ik het idee had, liep ik naar mijn man er zei ik: ‘Ik heb een idee, en jij gaat me helpen. Geen vragen stellen.’ Ik legde de baby neer voor zijn dutje, deed bloemen in mijn haar, deed mijn make-up en gebruikte de badkleurtjes van mijn zoontje om het water kleur te geven.’ Wij vinden ‘m geestig!

Nog zo’n hilarische mama: deze moeder heeft wel een heel bijzondere manier om de babykamer uit te sluipen

Mommyish

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Melkbad niet helemaal jouw ding? Dan neem je toch een wijnbad!
Sluiten