De baby 10 jul 2017 Soraya Vogelaar

Moet je zien: deze fantasierijke babyfoto’s zijn ongelofelijk schattig

Een pasgeboren baby die op een eenhoorn rijdt of nu al een ruimteklus als astronaut te pakken heeft. En de baby die samen met vriendinnetje teddybeer geniet van de beste muziek uit de jukebox. Gekke scenario’s’? Niet in de wondere wereld die fotograaf Angela Forker creëert met haar originele babyfoto’s.

De originele babyfoto’s zijn onderdeel van haar fotoserie Baby ImaginArt. Deze magische babyfoto’s vallen of staan met een originele achtergrond. Het kost Angela dan ook zo’n 4 tot 8 uur om een achtergrond te maken. In die tijd verft ze de doeken en andere stoffen, knipt ze de patronen uit en voegt ze de details toe.

Niets is onmogelijk

Met haar foto’s hoopt Angela dat ze anderen kan inspireren. Zo vertelt ze aan Huffington Post: ‘Als mensen mijn Baby ImaginArt zien, hoop ik dat ze naar al die onmogelijke situaties kijken (zoals een pasgeboren baby die door de ruimte vliegt of op een eenhoorn rijdt) en daardoor geloven dat alles mogelijk is.’

LEES OOK: De 10 foto’s die je op de eerste dag van je baby zeker wil maken

Zo schattig! Een moment waarvan veel ouders terecht een kiekje nemen: deze baby’s en honden doen samen een dutje.

Niets meer missen? Like ons dan op Facebook.

Precious Baby Photography

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Moet je zien: deze fantasierijke babyfoto’s zijn ongelofelijk schattig
Sluiten