De baby 25 jul 2017 Susan Dalstra

Deze moeder verwerkte haar moedermelk in zelfgebakken brownies

Pragmatisch of gewoon ronduit onsmakelijk: een moeder die te weinig melk had om brownies te bakken, besloot haar eigen moedermelk in de traktatie te verwerken. Ze kon tot haar eigen verbazing echter niet op veel begrip rekenen.

Voor een evenement op school besloot een moeder, die verder anoniem blijft, brownies te baken. Toen ze de andere moeders vertelde dat ze haar eigen moedermelk had gebruikt voor de traktatie, walgden die van haar actie. De moeder zelf begrijpt daar niks van. ‘Sommige van die kinderen hadden de voedingsstoffen best kunnen gebruiken’, schrijft ze zelfs.

LEES OOK: Vader gaat viral met deze best wel briljante borstvoeding-hack

Ze deelde haar verbazing op Facebook en binnen de kortste keren ging haar bericht viral. De reacties zijn wisselend. Sommige mensen zijn woest en noemen haar actie zelfs ‘crimineel’, terwijl er ook mensen zijn die er de humor van inzien. ‘Deze brownies zijn HEERLIJK! Wat zit erin?’ ‘…ik’, grapt iemand.

Wat vind jij: kun je het maken om brownies met moedermelk te serveren? Praat mee op Facebook!

 

Bored Panda

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze moeder verwerkte haar moedermelk in zelfgebakken brownies
Sluiten