Uncategorized 30 nov 2017 Redactie

Mooi: deze vrouw doneert haar moedermelk om andere moeders te helpen

Borstvoeding geven is prachtig; als het lukt. Dat dit niet voor iedereen geldt beseft Brie Bella van ‘Total Divas’ maar al te goed. Daarom besluit zij een deel van haar moedermelk te doneren aan andere moeders en baby’s die het nodig hebben.

Brie haar koelkast staat nog vol met extra moedermelk die ze niet meer gebruikt voor haar eigen kindje. ‘Ik wil niet dat het maar in de koelkast blijft staan totdat ik het kan weggooien. Als ik daar andere baby’s mee kan helpen, dan wil ik dat doen’, aldus Brie. Op de neonatologie afdeling krijgt Brie samen met haar man Daniel de kans om Pablo en Hector te ontmoeten. Een tweeling die acht weken lang in het een couveuse moest blijven om aan te sterken. De moeder van de jongetjes besloot de hulp van Brie te aanvaarden, omdat ze zelf moeite had met het geven van borstvoeding.

Donors

‘We besloten al gauw om donors te accepteren. Zelf heb ik geprobeerd te kolven, maar er kwam gewoonweg niet genoeg melk uit mijn borsten. Aangezien moedermelk zoveel voedingsstoffen bevat, was de keuze niet moeilijk. Het gaat de jongens heel erg helpen met groeien,’ zei de moeder van de twee.

Wij vinden het geweldig wat Brie voor andere jonge moeders doet! Zelf doneren? Kijk eens op Moedermelknetwerk.nl.

Good Morning ☕️ #mybirdie #mybirdiebee #BeeYou ?

A post shared by Brie Bella (@thebriebella) on

LEES OOK: 6x de meest besproken borstvoedingsfoto’s op social media

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Mooi: deze vrouw doneert haar moedermelk om andere moeders te helpen
Sluiten