Nieuwtjes 16 nov 2018 Leanne Hansma

Moeder verzint dé geniale hack zodat ze even tijd voor zichzelf heeft

Me-time komt amper meer voor in jouw woordenboek sinds je mama bent. En een ritme is ver – héél ver – te zoeken. Een bezoekje aan de wasstraat én een bakkie pleur op z’n tijd zouden dan ook geen overbodige luxe zijn.

Maar hoe doe je dat in hemelsnaam als je mini-me net heeft besloten dat het niet het juiste moment is? Daar bedacht deze moeder een geniale hack voor!

De handschoen uit de mouwen steken

In plaats van met de handen in het haar te zitten, bedacht Melissa Dykstra iets anders. Ze legde een opgeblazen rubber handschoen op de buik van haar baby. Daardoor had de kleine het idee dat haar moeder in de buurt was en bleef lekker slapen. Zo kon Melissa snel even onder de douche springen én een bakje koffie drinken.

Bij de foto schrijft de slimme mama: ‘Nu 20 minuten verder en ze heeft het zich niet gerealiseerd. Ze zal wel schrikken als ze wakker wordt, maar nu kan ik eindelijk mijn koffie opdrinken!’

Sprongetjes (van blijdschap)

Waarom Melissa op dit idee kwam? ’Mijn meisje maakte haar eerste ‘sprong’ door en is daarom de afgelopen dagen extra aanhankelijk geweest. Het was zelfs moeilijk om naar de wc te gaan. Dus ik dacht dit is het proberen waard en ik ben verbaasd over hoe goed het werkt.’

Top idee als je het ons vraagt! En met ons nog honderden andere moeders die de tip voorbij zagen komen op social media. Het bericht kreeg meer dan 10.000 reacties op de Facebook-pagina Baby Hints en Tips. Andere ouders reageerden met opmerkingen als “super handig” en “waarom heb ik dit niet eerder bedacht?!”.

En inderdaad, waarom hebben we dit niet eerder bedacht? Bedankt voor deze geniale hack Melissa! Wij weten wel wat we de volgende keer proberen ;).

Hebben jullie zelf ook geniale (baby)hacks? Deel ze op het Mamaforum!

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

thesun.co.uk

Reageer op artikel:
Moeder verzint dé geniale hack zodat ze even tijd voor zichzelf heeft
Sluiten