Moeder bevalt van zes regenboogbaby’s (!) na vele pogingen IVF

Nu is een regenboogbaby natuurlijk altijd een groot geschenk, maar we kunnen ons voorstellen dat de Amerikaanse Courtney Waldrop zich toch even op haar hoofd moest krabben toen ze hoorde dat ze maar liefst zés regenboogbaby’s zou krijgen. 

Courtney en haar man Erik hadden al drie zoons, maar snakten naar een groot gezin. Verschrikkelijk genoeg werd Courtney vaak zwanger, maar eindigden veel zwangerschappen in een miskraam of doodgeboorte van de baby. Zo verloor ze onder andere een tweeling die verwerkt was met behulp van IVF.

Regenboogbaby’s

Courtney en Erik waren verbijsterd dat ze hoorden dat ze bij de poging daarna in verwachting bleken van een zesling. En hoe ongelooflijk is het dat alle zes baby’s zijn blijven leven, na zoveel pech die ze daarvoor hadden. Fotografe Ashley Sargent noemt de baby’s ‘een wonder’ en legde de zesling met veel liefde vast.

Fotograaf Ashley over de zesling:
‘Yes, I said miracles.
Because the odds were against them…
the odds of all six babies at one time…
the odds of the babies surviving at all…
the odds of two parents accepting them all and choosing life regardless of the surprising news… you babies are miracles. There is a tremendous purpose for your life. You will shake the world.
Because after every storm… there is a rainbow.’

Reageer op artikel:
Moeder bevalt van zes regenboogbaby’s (!) na vele pogingen IVF
Sluiten