De baby 12 jun 2019 Gina Koninkx

Zo schattig! De leukste Milestone shoots om in het eerste jaar van je baby te doen

Als je eerste baby wordt geboren leg je als new mom het liefst alles vast. Van de eerste keer omrollen tot haar eerste lach zodat je voor altijd weet wanneer dat precies was. Babyshoots zijn hot op Instagram en wij hebben de leukste inspiratie voor een maandelijkse shoot met je kleintje op een rij gezet.

Instagram wordt overspoeld door schattige foto’s van baby’s die naast hun allereerste Milestone kaartjes liggen en daar smelten wij bij weg. Als jij net moeder bent geworden ben je vast nog op zoek naar babyshoot ideeën en die vind je hier.

1. Met een krijtbord

Ook bekende papa’s en mama’s houden zich bezig met de voortgang van hun kleintje. John en Chrissy plaatsen maandelijks een update van Miles en schrijven alle leuke feitjes over hem op een krijtbord. Cute!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door John Legend (@johnlegend) op

2. Op een gepersonaliseerd kleed

Chelsea en Cole (bekend van Teen Mom) hebben inmiddels hun derde kindje mogen ontvangen en bedenken elke keer weer een leuk idee voor het eerste jaar. Hun tweede zoon, Watson, hebben ze een jaar lang gefotografeerd op dit gepersonaliseerde kleed. Super leuk!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chelsea DeBoer (@chelseahouska) op

3. Met Milestone kaarten

Met Milestone kaarten kun je ontzettend schattige foto’s maken. Niet alleen van de eerste twaalf maanden, want Milestone kaarten kun je bij elk scheetje en lachje leggen en als moeder doe je dat nou eenmaal graag.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Milestone™ (@milestonebaby) op

4. Met een letterbord

Je kunt het ook wat simpeler houden met een letterbord. Daar kun je zelf van maken wat je wilt en je kunt er natuurlijk ook nog een leuke quote naast leggen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lauren Reed (@littlelauren86) op

Overigens gaan die newborn shoots niet altijd even goed. Bekijk hier de meest hilarische fails van ouders bij wie de babyshoot niet zo soepel verliep.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Zo schattig! De leukste Milestone shoots om in het eerste jaar van je baby te doen
Sluiten