Handig! Met deze uitvinding geef je je baby handsfree de fles

Soraya Vogelaar 12 mrt 2018 De baby

Je baby voeding geven is één van de mooiste en belangrijkste taken als het om de verzorging van je baby gaat. En het maakt niet uit of je nou fles- of borstvoeding geeft. Maar het is ook best tijdrovend al die voedingen en we hebben nog meer te doen. Voor al die ouders die – af en toe – tijd willen besparen: dit is de oplossing.

De ‘Beebo’ heet het ding en het maakt flesvoeding geven makkelijker, zeggen de makers. Hiermee hoef je niet meer de hele tijd het flesje vast te houden namelijk. Heb je dus een hand vrij andere dingen te doen. Even te bellen met die collega of een vriendin bijvoorbeeld. Geintje! Hopen we. Zo’n voedingsmoment ziet er toch heel ongezellig uit! Gebruik die vrije hand liever om een voorleesboekje vast te houden zoals op deze foto of een speeltje van je kind. Stuk gezelliger!

Zo werkt het

Lijkt het ding je verdomde handig en wil je het meteen gaan bestellen? Helaas! De Beebo is op dit moment alleen nog in Amerika te bestellen. Maar wie weet, is het ding binnenkort ook in ons kikkerlandje te koop. Hier zie je in elk geval vast hoe het precies werkt:

Deze ouders hebben helemaal geluk: zij hebben de Beebo niet nodig. Hun 18 dagen oude baby houdt al lekker zelf z’n flesje vast.

The Beebo

Reageer op artikel:
Handig! Met deze uitvinding geef je je baby handsfree de fles
Sluiten