Geinige timelapse video: het verloop van een zwangerschap in… fruit

Soraya Vogelaar 21 jun 2017 Zwanger

Als je je zwangerschap op een originele manier wilt vastleggen, moet je er wat voor over hebben. Zoals de hele groente- en fruitafdeling leegkopen bij de plaatselijke supermarkt. Dit stel deed het, en het resultaat mag er zijn.

Papa to be Danny Bortfeld maakt de zwangerschap van zijn vriendin Marlen Losch tastbaar door de groeiende baby steeds te vergelijken met een stuk fruit. In de timelapse video is te zien hoe zijn vriendin met haar groeiende babybuik naast hem staat terwijl Danny met een stuk fruit of groente laat zien hoe groot de baby is. Het begint met een chia zaadje, groeit door naar een framboos en eindigt met… kijk zelf maar!

PREGNANCY

❤️WHEN…LOVE BECOMES LIFE☝️STYLE ❤️#happy #daddy #love #pregnancy #dadlife⬇ FOLLOW ME ? THX for SUPPORT ⬇www.facebook.com/DannyBortfeldOfficial ❣️www.instagram.com/danny_danbo_bortfeldwww.instagram.com/marlen_lalowww.youtube.com/user/danboji

Geplaatst door Danny Bortfeld op vrijdag 16 juni 2017

En daar is baby Luna dan eindelijk! Benieuwd hoe groot jouw eigen baby nu is in vergelijking met groente en fruit? Kijk dan op onze weekkalenders voor het eerste, tweede en derde trimester.

Krijg je geen genoeg van timelapse videos? Bij deze is op alle details gelet...

Niets meer missen? Like ons op Facebook!

Facebook Danny Bortfeld

Reageer op artikel:
Geinige timelapse video: het verloop van een zwangerschap in… fruit
Sluiten